nlc.hu
Sztárok

Sebestyén Balázs helyretette Majkát

Ezúttal Sebestyén Balázs is szembement Majkával

Sebestyén Balázs ezúttal nagyon nem ért egyet barátjával, Majkával.

Kommentháborút indított el Majka, amikor kedd este arról beszélt közösségi oldalán, hogy felháborítónak tartja, hogy a jelek szerint augusztus 15-e után sem állhat vissza a zenészek élete a korábbi kerékvágásba. Barátja, Sebestyén Balázs is kifejtette a véleményét, és ezúttal nem ért egyet a rapperrel – írja a Bors.

„Ha te előadó vagy, és felelősséggel tartozol a közönségedért, akkor nem gyárthatsz paranoid összeesküvés-elméletet arról, hogy szívatják a zeneipart, mert a zenészekkel ki akarnak szúrni. (…) Olyan iparágban dolgozol, ahol öt-tízezer ember verődik össze egy-egy koncertre, ezek az emberek közel állnak egymáshoz. Te felelősséggel tartozol a közönségedért. (…) Ha kiderül, hogy egy parkos koncert után valaki élet-halál között lebeg vagy lélegeztetőgépen van, akkor mit mondasz a közönségednek?” – fakadt ki Sebestyén Balázs.

Nekiment Majkának Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs ezúttal nem ért egyet barátjával, Majkával. Fotó: smagpix/RTL Klub / Sajtóklub

“És ha mondjuk, ott valaki negyven­évesen lélegeztetőgépre kerül, és azt mondják, hogy egy parkos koncert volt a gócpont, és van száz beteg, abból húsz anyuka meg két apuka az életéért küzd, akkor majd vered a melled, és azt mondod, hogy márpedig legyen koncert?! Nem értek ezzel egyet” – folytatta a Rádió1 műsorvezetője.

Olvass még Sebestyén Balázsról az nlc.-n:

(Nyitó kép: smagpix/ RTL Klub / Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top