nlc.hu
Sztárok

Álarcos énekes: Miklósa Erika volt a Kakas

Álarcos énekes: Miklósa Erika volt a Kakas maszk alatt

Dupla leleplezés történt az Álarcos énekes 5. adásában. Liptai Claudia után Miklósa Erika fedte fel magát. Még 11 maszk van versenyben.

Az Álarcos énekes 5. adásában, a műsor történetében először két leleplezés is történt. Mint arról korábban beszámoltunk, rögtön a műsor elején a Röfi maszk az otthonából leplezte le magát: Liptai Claudia a koronavírus járvány miatt búcsúzni kényszerült az Álarcos énekestől.

Liptai Claudia

Liptai Claudia a vírus miatt kénytelen volt távozni a show-ból – Fotó: RTL Klub

Nagy Ervin és Puskás Peti vendégnyomozása után a koronavírusból felgyógyult Gáspár Laci visszatért hivatalos nyomozói székébe.

A mai adásban először az Elefánt a Bikával, majd az Egér a Kakassal, végül pedig a Zebra a Makival párbajozott. A Nyomozók és a stúdióban helyet foglaló nézők döntése alapján az Álarcos énekes 5. adásában a Kakas lepleződött le. Az újra összeállt és kiegészült nyomozói csapat ezúttal sem ért el sikeres gyanúsítást.

Miklósa Erika

A Kakasnak kellett lelepleznie magát – Fotó: RTL Klub

A végső tippeknél mindenki más névvel próbálkozott pontot gyűjteni a csapatnak, de az összhang ellenére még a nagyon magabiztos Hargitai Bea sem találta el a leplezettet. Szerinte Gregor Bernadett volt a maszk mögött, Gáspár Laci szerint Trokán Nóra, Sebestyén Balázs Peller Annára gondolt, Csobot Adél szerint pedig Barabás Évit rejtette a Kakas álarca. A maszk mögött valójában a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas opera-énekesnő, Miklósa Erika volt.

Miklósa Erika

Miklósa Erikát rejtette a Kakas maszk – Fotó: RTL Klub

Leleplezve! Ő volt a Kakas álarc alatt:

Még 11 maszk van versenyben az Álarcos énekesben.

Eddig ők lepleződtek le az Álarcos énekesben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top