nlc.hu
Sztárok

Álarcos énekes: leleplezte magát a koronavírusos Liptai Claudia

Idő előtt leplezte le magát az egyik maszkos az Álarcos énekesben – kiderült, ki volt a Röfi

Koronavírusos lett az egyik maszkos énekes a show-ban, ezért a következő hetekben már nem tudott volna fellépni a műsorban, így kénytelen volt lelepleznie magát.

Skype-on keresztül történt meg a nagy leleplezés az Álarcos énekesben, amelybe visszatért a koronavírus-fertőzésből elgyógyult Gáspár Laci. Kiderült, Liptai Claudiát rejtette a Röfi maszk.

A koronavírusos műsorvezető elmondta: 20 éve nem vállalt el ilyen műsort és most sem tud rendesen kiesni, egy egész világjárvány kell hozzá, hogy kisöpörje belőle. “Szuper volt, minden nagyon jó volt. (…) Amikor megkaptam a maszkot, hogy levehessem ezt a mai nappal, én nagyon sírtam. Ez szörnyű. És 3 hónap nagyon komoly munkája egyszer csak egy ilyen dolog miatt kukába megy, és ez nagyon fáj. Aki ezt valaki csinálta, az tudja, hogy ez érzelmileg nagyon kiborítja az embert, úgyhogy én csak egyet tudok mondani: hatalmas élmény volt, köszönöm!” – vallotta be Liptai Claudia az élő kapcsolásban.

Liptai Claudia

Liptai Claudia volt a Röfi maszk alatt, Forrás: RTL Klub – videó

Miután a Nyomozók szembesültek vele, hogy az egyik kedvenc karakterüknek fel kellett fednie magát, Istenes Bence még tartogatott egy újabb meglepetést nekik: új híresség ölti magára a Röfi maszkot, így a Röfi karakter tovább fog versenyezni az Álarcos énekesben.

Kiemelt kép: RTL Klub – videó

Eddig ők lepleződtek le az Álarcos énekesben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top