Galambos Lajos anno felejthetetlen estét töltött Gabriella Spanickal, lovat és pulit adott neki ajándékba

nlc | 2020. December 07.
Kilenc éve ismerte meg egymást Galambos Lajos és Gabriela Spanic, és akkor egy felejthetetlen estét töltöttek együtt.

Galambos Lajcsi 2011-ben fogadást rendezett Gabriela Spanic tiszteletére Tata melletti birtokán: a venezuelai színésznő ekkor látogatott először Magyarországra – írja a Blikk. A zenész a bulin kívül három ajándékkal készült a Paula és Paulina sztárjának:

Spanicnak nagyon jól esett a gondoskodás, ám jelezte, a két állatot nem lenne ideje gondozni, így azok Lajcsinál maradtak, pedig  a zenész még útlevelet is intézett nekik. A lovat egy vadasparknak ajándékozta, nagyon jó dolga van, ám a kutyustól képtelen volt megválni, megtartotta, a mai napig boldogan él náluk.

Gabirela Spanic és Galambos Lajos kilenc évvel ezelőtt együtt mulattak Lajcsi birtokán (Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence)

Spanicot egyébként pálinkával és trombitaszóval várta. A buli a színésznő ötlete volt: kíváncsi volt, hogy mulatnak a magyarok, és Lajcsit választották, hogy demonstrálja. A felkérés megtiszteltetés volt, Spanic pedig „szenvedélyes, vagány nő, és ahogy a táncos műsorban is látható, el tudja engedni magát” – mondta Galambos Lajos, aki most reménykedik, a Dancing with the Stars miatt itt élő színésznővel újra találkoznak, és reméli, hogy Gabriela emlékszik még a kutyára.

Gabriela Spanic elment egyet bulizni Galambos Lajos otthonába, ahol a családdal együtt töltött egy estét (Fotó: Sajtóklub)

Kiemelt kép: Carlos Tischler/Getty Images

További cikkek a témában

Exit mobile version