Szabó Zsófi fantasztikusan fest, futással hozta magát formába

nlc | 2021. Január 01.
Szabó Zsófi régóta tartja az alakját, na de most tényleg fantasztikusan néz ki!

Szabó Zsófi már évek óta elégedett a külsejével,  talán már nem is emlékszik rá sok ember, amikor súlyproblémáiról mesélt. A várandóssága alatt ugyan felszedett pár kilót, ám kitartó munkával, diétával és edzéssel hamar ledolgozta a felesleget. A műsorvezető a férjével jár el futni, és nagyon látványos a változás.

„Az ember mindig kifogásokat keres, a sok munkára fogja, a gyereknevelésre, én sem voltam ezzel másként, de most elhatároztam, hogy visszatérek a régi önmagamhoz, akinek a sport fontos szerepet játszik az életében” – árulta el korábban Zsófi, aki sokáig a lovaglással tartotta karban a testét, viszont már a futás szerelmese. Zsófi rövid idő alatt viszonylag sok kilótól szabadult meg, ez pedig látszik is az új fotóin.

Ez egy két éve készült fotó:

Szabó Zsófi két évvel ezelőtt (Fotó: RTL Klub)

Ez pedig nemrégiben készült:

Utóbbi képnek az üzenete is fontos, hiszen többen azzal vádolták, hogy sok az utómunka a fotóin, amitől vékonyabbnak látszik. „A legutóbbi fotózásról amikor posztoltam, többen azt írták, hogy retusáltam a képet. Lehet, hogy a póz miatt soványabbnak látszottam, de retusálni, lefaragni soha nem szoktam magamból. Hálás vagyok, amiért egészséges lehetek, büszke arra, hogy kitartó voltam és bizakodó, hogy a jövőben nem lesznek egészségügyi gondjaim” – írta Szabó Zsófi.

Tippek az egészséges, tartós fogyáshoz:

Kezdj el egészségesen enni!

Figyelj az adagokra!

Egyél lassan, rágj alaposan!

Azonosítsd a túlevésre hajlamosító helyzeteket!

Fogyassz elegendő fehérjét!

Étkezz rendszeresen, válassz alacsony kalóriatartalmú nasikat!

Tűzz ki elérhető célokat, és törekedj a reális testkép kialakítására!

Eddz annyit, ami nem terheli meg a szervezetedet!

Ők is nagyon lefogytak:

Exit mobile version