Nekik sikerült: sztárok, akik karriert építettek a hobbijukból

nlc | 2021. Január 01.
Még ezek a sztárok sem gondolták, hogy egyszer annyira jók lesznek abban, amit hobbiból űztek, hogy akár ebből is megélhetnének.

Nem szokatlan, ha sztárok a foglalkozásuktól igencsak messze álló hobbit választanak. Megmutatjuk, mit csinál Péter Szabó Szilvia, Kapócs Zsóka és Miss Mood, amikor nem a hivatásukat űzik.

Péter Szabó Szilvia akkor kezdett festeni, amikor lelkileg mélyponton volt (Fotó: TV2)

Péter Szabó Szilviának a festészet nyújt kikapcsolódást. Az idei karanténhelyzet a 38 éves énekesnő életére is nagy hatással volt. Elmondása szerint a fellépések és a közönség hiánya egy új szenvedélyt hozott elő belőle, ami feltölti és boldoggá teszi, ez pedig a festészet. Ráadásul olyan nagy sikerei vannak a festményeinek a közösségi oldalán, hogy immár kiállításra készül, sőt – mivel már érdeklődők is vannak – arra is nyitott, hogy eladja a képeit.

Az énekesnő egyik festménye (Forrás: Péter Szabó Szilvia hivatalos Facebook-oldala)

A színészetet feladó Kapócs Zsóka sikeres dizájner és lakberendező lett az elmúlt években, a koszorúkészítés pedig terápiás hobbiként kezdődött nála, amikor – saját elmondása szerint – nem volt túl rózsás a magánélete, és a lombikprogram sem akart összejönni. Az egykori szépségkirálynő akkor elkezdett színes díszeket vásárolni, amelyekből azután káprázatos lakásdekorációk születtek. Ma már sorra kapja a koszorúmegrendeléseket Írországból, Svájcból, Londonból, Németországból és Ausztriából.

A Sztárban sztár 7. évadában a szélesebb körben ismertté vált Miss Moodnak (Mező Dorottya) a sminkelés a hobbija. A kozmetikus végzettségű, 26 éves énekesnő négy éve folyamatosan sminkes videókat (Miss Mood Makeup-címmel) is feltölt a YouTube-csatornájára.

Miss Mood sminkvideói között olyan is van, amely lassan a 90 ezres nézettségnél tart (Fotó: TV2)

Ráadásul annyira tehetséges a sminkelésben is, hogy komoly vendégkörre is szert tett, mielőtt beindult volna az énekesi karrierje.

Kiemelt kép: nlc-montázs, fotók forrása: (b) TV2, (k) Mokka-videó, (j) TV2

Olvass még a hobbikról az nlc-n!

Exit mobile version