nlc.hu
Sztárok

Szabó Ádám és Miss Mood duettje

Szabó Ádám és Miss Mood „majdnem csókja” filmbe illő jelenet

Szabó Ádám és Miss Mood Shawn Mendes és Camila Cabello közös számát adták elő.

A Sztárban Sztár tegnapi adásában Miss Mood alulmaradt Vastag Csabával szemben, így neki kellett elhagynia a versenyt. Ez volt az ötödik alkalom, hogy a kiesés szélére került az énekesnő, ám eddig a közönség mindig továbbjuttatta. A The Weeknd-átalakulását megdicsérték a zsűritagok, és a Szabó Ádámmal énekelt duettje is tetszett az ítészeknek, Bereczki Zoltánon kívül mindegyikük szerint megvolt benne a kémia. A videóban, amit színpadra visznek, elcsattan egy csók is, ami ugyan nem volt esetükben igazi, de nagyon úgy tűnt, hogy egy hullámhosszra kerültek. 

Mutatjuk a produkciót:

És íme, a „majdnem csókjelenet”:

szabó ádám miss mood csókjelenet

Miss Mood és Szabó Ádám komolyan vették a feladatot (Fotó: TV2)

A fiatalok elmondták, hogy nagyon jó volt a közös munka, ráadásul Miss Mood bevallotta, hogy szerinte a versenyben lévő fiúk közül Szabó Ádám néz ki a legjobban. A riporter figyelmeztette őket, hogy a duett után az igazi előadók, Shawn Mendes és Camila Cabello összejöttek, amire egyik versenyző sem reagált. 

Olvass még a Sztárban Sztár versenyzőiről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top