nlc.hu
Sztárok

Curtis kifigurázta Kozsót

Curtis kifigurázta Kozsót, a zsűri pedig partner volt ebben

Curtis nem kímélte Kozsot, levette a mozdulatait, és még kicsit túl is játszotta.

Curtis nyolcadik hete menetel a Sztárban Sztárban, holott – a zsűri és a közönség szerint – egyetlen olyan produkciója volt, amit tényleg komolyan vett. Tegnap Kozso bőrébe bújt, és már akkor kiakadt, amikor megkapta a feladatot múlt hétvégén. A rapper, bár emberileg bírja az énekest, a munkásságáról nem vélekedik valami jól, ez pedig a tegnapi produkcióban is megmutatkozott. Igaz, levette a mozdulatait, de eléggé túljátszotta azokat, és inkább paródiába ment át az előadás. 

Curtis Kozso bőrébe bújt:

A zsűri véleménye pedig ebben a videóban látható, a 6. perctől:

Az ítészek szerint büntetett a produkció, de egyben nagyon szórakoztatónak találták. Bereczki Zoli kifejtette, hogy nemcsak a hangot, de sok helyen a szöveget sem találta el Curtis, Papp Szabi szerint pedig egy kisiskolás gyerek otthoni produkciójára hasonlított az előadott dal. 

„Ezért hozta jól a Kozsót, mert ő is hamis. Ő csak levette a Kozso hangjait, ennyire ügyes” – mondta Köllő Babett, majd Kökény Attila vette át a szót, aki szintén kiállt a rapper mellett. 

„A Kozso mikor volt tiszta? Mármint hangban. Élőben mikor énekelt tisztán?” – hangzott el a mondat az énekestől, amivel Curtis is egyetértett. 

Curtis Kozsoként:

curtis

Curtis (Fotó: TV2)

Produkciók a Sztárban Sztár 7. évadában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top