nlc.hu
Sztárok

Kozso munkássága

Kozso nagyon sok negatív kritikát kap a munkássága miatt

Kozso nem sértődött meg Curtis szavain, bár elismeri, eddig nem kapott negatív kritikát a munkásságára.

Szinte mindenki felkapta a fejét Curtis szavaira, aki a Sztárban Sztár következő adásában Kozsót alakítja majd. A rapper igencsak meglepődött, mikor kiderült, hogy kinek a bőrébe kell bújnia, meglepettségének pedig hangot is adott. Szerinte az Ámokfutók frontembere magát se vette komolyan, dalait pedig inkább paródiáknak gondolta. Az áramlopással vádolt Kozso kissé meglepődött a rapper reakcióján.

„Soha nem kaptam még igazán negatív kritikát arra, amit csinálok. Csak pozitív visszajelzésekben volt részem. Fantasztikus érzés, hogy a 3-4 éves, a 20 éves vagy a 70 éves korosztály éppúgy szereti a dalaimat. Nekem sosem volt ciki, amit csinálok” – mondta a Sláger FM-en Kozso, aki egyáltalán nem akadt ki Curtis szavain.

„Nincs gond azzal, amit mondott, igaz, kicsit fura volt a hozzáállása. Nem baj, ha nem tetszik mindenkinek az, amit csinálok, nem vagyunk egyformák. Ismerjük egymást, összefutottunk fellépéseken, gratuláltam neki a kisfia születésekor. Nincs köztünk rossz viszony – tette hozzá Kozso, aki egy pillanatig sem érezte sértve magát. – Nem szeretnék háborúzni, nem szeretnék emiatt úgy elkezdeni egy napot, hogy bárkinek is rossz érzése legyen. Igyekeztem jó partner lenni, így már oda is adtam néhány fellépőruhámat, illetve a nyakláncomat, ami már 33 éve kísér a pályán. Ha szeretnék, nyugodtan használhatják ezeket is a produkcióhoz. Próbálok a dolgokhoz pozitívan hozzáállni, az a fontos, hogy jól sikerüljön ez a produkció. Nekem leginkább ez számít” – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek Kozso.

kozso

Kozso sok kritikát kap (Fotó: Facebook)

Ez is érdekelhet: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top