nlc.hu
Sztárok

Kozsó áramlopási ügye

Magánnyomozó is vizsgálódott Kozsó áramlopási ügyében

Kozsó áramlopási ügyében állítólag az Elektromos Művek még magánnyomozó segítéségét is kérte.

Négy évvel ezelőtt Kozsó egyik volt alkalmazottja és barátja tett feljelentést, majd áramlopás ügyében indult eljárás a zenész ellen. Az ügyben még magánnyomozót is bevetettek – írja a Blikk.

Magánnyomozó is vizsgálódott Kozsó áramlopási ügyében

Kozsó a Sláger TV partiján (Fotó: Birton Szabolcs)

“Mivel kiemelt közszereplőről van szó, rendőri múltam miatt küldtek oda kezelni a helyzetet, ha valamilyen incidens lenne. De nem volt, viszont többször el kellett magyarázni Kozsónak, miért vagyunk ott. Felfogta, de úgy viselkedett, mint valami szellemi fogyatékos. Rappelt nekünk, majd elmondta, hogy ő többször meghalt már” – mondta a magánnyomozó, aki szerdán, a bíróságon azt is vallotta, hogy szerinte a zenész nem volt őszinte, amikor leszerelték a Zöld Teknős Barlangjában megbabrált fogyasztásmérőket. 

A vádirat szerint a teaházban 1,7 millió forint értékben loptak áramot, a kárt a mai napig nem térítették meg, így a tartozás azóta egy követeléskezelő cég hatáskörébe került.

Olvass még többet Kozsóról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top