Berki Krisztián: „Sosem én szakítottam, mindig kidobattam magam”

nlc | 2021. Február 10.
Szakítási szokásairól vallott a Life TV műsorvezetője.

A „telefonos lebukásból” indult ki az egyik téma a Life TV szerdán adásba kerülő Bréking! című műsorában, aztán a beszélgetésben – a műsorvezető-páros, Szabó Dóri és Berki Krisztián, valamint meghívott vendégek (Balázs Andi, Hajdú Steve és Ganxsta Zolee) között – a hűtlenség és a szakítás is szóba került.

Kiderült a műsorban, hogy szokott szakítani Berki Krisztián (Forrás: Life TV / Bréking! – videó)

A Tóth Gabiba keményen beleálló Berki Krisztián elárulta, mi a véleménye a hűtlenségről, amellyel Hajdú Steve is teljesen egyetértett. „Ha a döntés az, hogy nem vagy hűséges, akkor tagadni kell, minden körülmények között. És soha, még akkor sem valljuk be, amikor eltelt x év”.

A műsorvezető az adásban – a szakító sztorik kapcsán – szakítási szokásairól is vallott: „Szerintem én igazából le akartam bukni. Hogyha korábban voltak félrelépéseim, az nekem már a kapcsolat végét jelentette. Szerintem mikor egy férfi elmegy ide, oda, amoda, akkor az már nem fér bele abba a kapcsolatba. Azt gondolom, bizonyos idő után, amikor már mártírt csináltam magamból és szerettem volna, hogy már vége legyen, de ne úgy legyen vége, hogy én mondom ki, hanem kidobatom magam”.

Forrás: Life TV / Bréking! – videó

Műsorvezetőtársa, Szabó Dóri rákérdezett arra, miért nem tudta Berki normálisan lezárni a kapcsolatait, mire ő: „Lehet, hogy nem voltam elég bátor, egyszerűbbnek tűnt. Kialkudtam azt, hogy ki legyek dobva nagyon sok esetben. Persze közben én megnéztem a szomszédban és máshol is, hogy van-e valami jó lehetőség, és akkor a lehetőségeket bedobáltam egy helyre, és azt mondtam: „»Itt sokkal jobb lehetőségek vannak, akkor én elmegyek«”.

Ezek is a Bréking!-ben történtek:

Exit mobile version