Felnőtt a Született feleségek dundi kislánya: rá sem lehet ismerni Juanita Solisra!

nlc | 2021. Február 23.
Juanita Solis, a Született feleségek egykori gyereksztárja felnőtt nővé érett. Madison csinos nő lett, épp egyetemre jár, és már több forgatókönyvet is írt.

Még akkor is, ha csak fél szemmel nézted a Született feleségeket, a Gabriela Solis lányát alakító kislányra egészen biztos emlékszel. Juanita, vagyis Madison De La Garza azóta nővé cseperedett, és alaposan megváltozott.

Gyereksztárból fogatókönyvíró

Madison 2001-ben született Dallasban, és még csak 7 éves volt, amikor 2008-ban feltűnt a földkerekség egyik legismertebb sorozatában, a Született feleségekben. Egyből reflektorfénybe került, hiszen Gabriela Solis, azaz Eva Longoria kislányát, Juanitát alakította. Madison kétség kívül kitűnt a többi gyerekszínész közül: a dundi és pimasz kislány karaktere kontrasztot hozott a tökéletességet színlelő kertvárosi életbe, életszagúvá téve a sorozatot.

Madison a Született feleségekben (Fotó: Getty Images/ Ron Tom/Walt Disney Television)

A cserfes Juanita végig, a sorozat befejező epizódjáig a képernyőn volt, mi pedig Gabrielával egyetemben beválasztottuk a legsikeresebb sorozatok imádni való anya-lánya párosai közé. De a gyerekszínész közben több szerepet is vállalt, és tiniknek készült moziban, sorozatban is feltűnt. Madison anyai ágról Demi Lovato féltestvére, akivel imádják egymást.

Madison féltestvérével, Demi Lovatoval 2011-ben (Fotó: Getty Images/Valerie Macon)

Madison szerepet kapott a Selena Gomez és Demi Lovato főszereplésével készült Hercegnővédelmi program című filmben, valamint a Sonny, a sztárjelölt nevű Disney-sorozatban is feltűnt, amiben szintén Demi Lovato játszotta a főszerepet. Azóta több – itthon nem vetített – sorozatban is szerepelt: a Rossz Tanár és az American Koko epizódjaiban láthatták az amerikai nézők.

Az egykori Juanitát azonban nemcsak a színészkedés, hanem a kamera másik oldala is érdekli: a Subject 16 című 2018-as rövidfilm forgatókönyvét ő maga írta, Brett Hodgsonnal, a film rendezőjével együtt. Ezt azóta több alkotás követte, utoljára 2020-ben jelent meg egy kisfilm, a Pink Elephant, aminek szintén a fiatal lány írta a forgatókönyvét.

Fotó: Madison 2009-ben és 2016-ban (Fotó: Getty Images/ Jason LaVeris/FilmMagic és Getty Images/John Sciulli)

Dundi kislányból csinos és céltudatos tini lett

Kislányként sokan csúfolták a súlya miatt a Született feleségek gyereksztárját, és sok időbe telt, mire a sértések okozta sebeket feldolgozta. Ebben aktív szerepet vállalt Demi Lovato, aki nyíltan beszélt a Madisont ért bántásokról, és saját súlyproblémáiról is őszintén nyilatkozott. Madison a tinédzserkori depresszióját többféle módon igyekezett feldolgozni, többek között a The Imbalancing Act című rövidfilmmel, aminek forgatókönyve az ő nevéhez fűződik.

Az egykori dundi kislány azonban ma már a múlté: a Született feleségek nagy átalakulásai között ő is előkelő helyet foglal el. Madison rengeteget fogyott, amit előszeretettel mutat meg Instagram-oldalán. A rajongótábora folyamatosan nő: már több mint félmillió követővel rendelkezik.

született feleségek, juanita solis, madison de la garza, gyereksztár

2014-es kép az akkor 16 éves Madisonról (Fotó: Getty Images/ David Livingston)

született feleségek, juanita solis, madison de la garza, gyereksztár

Vagány bőrszerelésben egy 2016-os filmpremieren (Fotó: Getty Images/ John Sciulli)

született feleségek, juanita solis, madison de la garza, gyereksztár

Madison édesanyjával (jobb oldalon), és féltestvérével, Demi Lovatóval és az ő szüleivel 2018-ban (Fotó: Getty Images/ Brandon Williams)

Madison már kislányként is szerette a filmipart, imádott forgatni. Elmondása szerint sokféle műfajt szeret, közel állnak hozzá a vígjátékok, de a kedvence a sci-fi. Úgy tartja, hogy ezzel a műfajjal lehet leginkább üzenetet közvetíteni és társadalomkritikát megfogalmazni.

Utoljára 2018-ban jelent meg hivatalos eseményen, ahol kép készülhetett róla, de az Instagram-fotóin jól látszik, hogy azóta még többet változott:

2019-től a Chapman Egyetemre jár, és jelenleg a tanulást helyezi előtérbe a színészkedéssel szemben. Ami a jövőt illeti, a fiatal lány a filmiparban képzeli el magát.

Még több sorozat a 2000-es évekből!

Exit mobile version