nlc.hu
Sztárok

Akkor és most: Így jártam anyátokkal szereplői

15 éves az Így jártam anyátokkal! Mi lett a szereplőkkel?

Többen írók lettek, van, aki a Broadwayn is fellépett, de akad, aki egy főzőshow-ban találta meg magát. Megmutatjuk, mi lett az Így jártam anyátokkal szereplőivel a sorozat vége után.

Tizenöt évvel ezelőtt, 2005 szeptemberében indult a CBS-en az Így jártam anyátokkal (How I Met Your Mother), ami kilenc évadot élt meg, a záróepizódot 2014-ben sugározták. A sitcom főszereplője Josh Radnor volt, aki Ted Mosbyt alakította, egy hősszerelmest, aki kilenc évadon át mesélte el gyerekeinek, hogyan ismerte meg édesanyjukat. Pontosabban inkább azt, hogy baráti társaságának élete hogyan alakult.

Most pedig megmutatjuk nektek, mi lett a Tedet, Marshallt, Lilyt, Robint és Barney-t alakító színészekkel a sorozat vége óta.

Josh Radnor, mint az építész Ted Mosby

Josh Radnor, mint az építész Ted Mosby

Josh Radnor, mint az építész Ted Mosby (Fotó: CBS/FRAZER HARRISON / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP)

Nem biztos, hogy tudtátok, de az eredeti, angol nyelvű verzióban nem Josh narrálta a történteket, hanem a komikus Bob Saget. A sorozat befejezése után Radnor egy orvos szerepébe bújt a Mercy Streetben, de tanárt is alakított a Rise-ban. Mindemellett a Broadwayn is kipróbálta magát a Tony-jelölt darabban, a Disgracedben.
Radnor magánéletéről szinte semmit sem tudni, csak annyit, hogy a színészet mellett a zene is érdekli, egy duó, a Radnor and Lee tagja, legfrissebb albumuk júliusban került a polcokra Golden State címmel.

Jason Segel, mint Marshall Eriksen

Jason Segel, mint Marshall Eriksen

Jason Segel, mint Marshall Eriksen (Fotó: CBS/ASTRID STAWIARZ / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP)

A sorozatban Marshall környezetvédelemmel foglalkozó ügyvéd volt, majd később bíró lett belőle. Az Így jártam anyátokkal után Segel kreatív énjét megcsillogtathatta egy antológiában, a Dispatches From Elsewhere-ben, amiben négy ember egy eltűnt kislány nyomára ered és menet közben magukat és egy közösséget is találnak. Kevesen tudják róla, hogy a sorozattal párhuzamosan Segel más vígjátékokban is közreműködött rendezőként és producerként, na meg a Sex Tape-ben szerepelt Cameron Diazzal. Segel nemcsak színész, de író is, a Nightmares című könyvsorozata, amit Kirsten Millerrel közösen írt, bestseller lett.

Magánéletéről keveset tudni, a legutolsó kapcsolata, amiről tudni lehet, az, amikor 2012 és 2013 között Heath Ledger egykori partnere, Michelle Williams volt a barátnője, ám a férfi függősége betett a kapcsolatnak.

Cobie Smulders, mint Robin Scherbatsky

Cobie Smulders mint Robin Scherbatsky

Cobie Smulders, mint Robin Scherbatsky (Fotó: CBS/FRAZER HARRISON / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP)

A sorozat Robinja egykori kanadai popsztár volt, aki a média nehézkes világában próbál boldogulni New Yorkban. Smulders az, aki talán a legnagyobbat ugrott nemzetközi szinten azzal, hogy a Marvel-világ egyik állandó szereplője lett a Bosszúállókban. Legutóbb a Spider-Man: Far From Home-ban szerepelt.

Smulderst a Netflix is szereti, két filmben is szerepelt, az egyik a Friends From College, a másikban pedig Így jártam anyátokkal-beli kollégájával, Neil Patrick Harrisszel játszott a Series of Unfortunate Eventsben.

A színésznő többször beszélt nyíltan egészségügyi gondjairól, küzdelméről a petefészekrákkal, amit 2008-ban, 25 éves korában diagnosztizáltak nála. Szerencsére ma teljesen tünetmentes számos operáció és kezelés után, és már kétszeres anyuka. 

Neil Patrick Harris, mint Barney Stinson

Neil Patrick Harris, mint Barney Stinson

Neil Patrick Harris, mint Barney Stinson (Fotó: CBS/Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

A sorozat amorózója, örök agglegénye.

Harris a sorozat óta is aktív a médiában, legutóbb azzal került be, hogy ő is része lesz az új Mátrix-filmnek. Ő játszotta a Holtodiglan filmadaptációban Desi Collingst és az American Horror Story két epizódjában is feltűnt amellett, hogy a Hupikék Törpikék mozifilmben is hangját kölcsönözte Patrick Winslow-nak. Harris is író, gyerekkönyvet is jegyzett. Emellett férjével, David Burtkával ikreket nevelnek.

Harris nemrég újra bekerült a hírekbe azzal, hogy ő is elkapta a koronavírust,

Alyson Hannigan, mint Lily Aldrin

Alyson Hannigan, mint Lily Aldrin

Alyson Hannigan, mint Lily Aldrin (Fotó: CBS/AMANDA EDWARDS / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP)

A mindig kedves pedagógus, aki művészi karrierről álmodott.

Hannigan a Food Networkon brillírozott a sorozat után, amiben cserkészlányok sütijeit sütötte. A gasztrokarrier mellett azért a mozit sem hagyta ott, szerepelt az Abducted: The Mary Stauffer Storyban és a You Might Be the Killerben. 

Hannigan férje a Buffy, a vámpírok réme és az Angel című sorozatokban Wesley Wyndam-Pryce-t alakító Alexis Denisof, akivel két lányuk született.

Cristin Milioti, azaz Tracy McConnell, az anya

Cristin Milioti, azaz Tracy McConnell, az anya

Cristin Milioti, azaz Tracy McConnell, az anya (Fotó: CBS/FRAZER HARRISON / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP)

Nem sok szerep jutott a gyerekek édesanyjának a sorozatban. Az utolsó évadban tűnik fel (igazán) először és a végén kiderül, hogy meg is halt.
Milioti a való életben azonban nagyon sikeres színésznő, olyan filmekben és sorozatokban szerepelt, mint a Black Mirror, a Palm Springs, a Fargo és a Modern Love.

(Kiemelt kép: JASON MERRITT / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP) 

Még több időutazás:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top