Sztárok

Szakított a legcukibb celebpáros

Vége a tündérmesének, Michelle Williams és Jason Segel szakítottak. Minderről a People magazinnak mesélt egy bennfentes.

Az Így jártam anyátokkal sorozat színésze egy évvel ezelőtt kezdett el randevúzni a kolléganőjével, és úgy tűnt, Michelle évek óta először most boldog. A színésznő hétéves kislánya, Matilda is elfogadta pótpapának Segelt, sőt ragaszkodott hozzá, hogy esténként ő olvasson neki elalvás előtt, amikor erre lehetőség adódott. „A távkapcsolat felőrölte őket” – mondta egy bennfentes a People magazinnak.

Sokan nem értik a páros szakítását, főleg azért nem, mert egy hónapja még Williams az InStyle magazinnak adott interjúban mesélt arról, mennyire boldog. „A rajongóim is támogatnak, ami még boldogabbá tesz. Az ilyen jellegű megerősítések, minden szentimantalizmus nélkül mondom, erősebbé teszik a kapcsolatunkat.”

Michelle most először talált olyan férfira, aki kislánya édesapjának, a néhai Heath Ledgernek a helyébe léphetett volna.

Szakított a legcukibb celebpáros

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top