nlc.hu
Sztárok

Ada akkor és most

Emlékszel Adára a Viva TV-ből? Már 14 évesek a fiai, ő pedig boldog feleség

Pintér Adrienn, ismertebb nevén Ada, hosszú évekig a VIVA TV egyik műsorvezetője volt. Eltelt pár év, de a kétgyermekes anyuka nem vesztegette idejét az elmúlt időszakban (sem)!

Pintér Adrienn 1982-ben született, gyerekkorának egy részét Angliában töltötte, de a család édesapja munkája miatt hazatért. Ada 2002-ben jelentkezett a VIVA TV-hez műsorvezetőnek, de a hosszú sort meglátva visszafordult. 2003-ban ismét megpróbálta, és a kitartásának meglett az eredménye, hiszen felvették.

Ada akkor és most

Ada 2007-ben és nagyjainkban. (Fotó: smagpix/ Schumy Csaba (bal) / Ada/Facebook(jobb))

Bánszki Lászlót (ismertebb nevén Timót) is VIVA TV-nél ismerte meg. 2005. augusztus 14-én össze is házasodtak, és a következő év januárjában megszülettek ikreik, Bálint és Bence. A házasságuk azonban nem volt hosszú életű, Ada és Timó 2009-ben elváltak, de a mai napig baráti közöttük a kapcsolat.

A kétgyermekes anyuka 2013-ban debütált az RTL Klub Reflektor című műsorában, ahol Mádai Vivient váltotta. A műsor azonban két évvel később megszűnt, így Ada karrierje is félbeszakadt a csatornánál.

A 38 éves tévésre az elmúlt években ismét rátalált a szerelem. Párja Atlantában kérte meg a kezét. „Tartozom egy vallomással. Nem ma indultunk útnak. Az úti célunk Mexikó volt. Egy kalandos út után sikerült 72 órás csúszással ideérnünk. Először egy éjszakára Münchenben ragadtunk. Aztán másnap Atlantában is egy éjszakára. Következő nap már a kifutópályáról fordult vissza a gépünk, hogy ki kell szállnunk, mert műszaki hibás lett. Azt hittük, sosem érünk ide, már röhögtünk, hogy ilyen nincs. Viszont ez a kalandos út igen emlékezetesre sikerült. Ugyanis Atlantában menyasszony lettem – számolt be az örömhírről Ada még 2019-ben.

Néhány hónappal később a plasztikai sebészként dolgozó vőlegénye Németországban kapott munkát, ahová Ada és immár 14 éves ikerfiai is követték. Idén nyáron pedig az esküvőre is sor került. „Tulajdonképpen az ő kedvéért megyek hozzá. Természetesen végtelenül szeretem, vele akarom leélni az életem, de én meglettem volna a papír nélkül is” – árulta el korábban a Best magazinnak a 37 éves műsorvezető. 

Ada, férje, Máté és a nő két fia:

A műsorvezető korábban az is elárulta, hogy a közös gyerek mindkettőjük nagy vágya. „Vágyom a közös gyerekre, de közben rettegek a terhességtől, amibe, és ez nem túlzás, bele is halhatok” – mondta el a műsorvezető, aki az ikerterhessége alatt HELLP-szindrómával küzdött, ami a terhességi mérgezés legsúlyosabb formája.

Ada jelenleg a közösségi oldalán sporttal kapcsolatos videókat készít követőinek, tavaly pedig az egyik legnagyobb fehérneműmárka modellje is lett, ő képviselte a sportos vonalat.

Mi lett velük?

(Nyitó kép: smagpix/Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top