nlc.hu
Sztárok

Csobot Adél az X-Faktorban

Arra emlékszel még, hogyan sétált be az X-faktorba 8 évvel ezelőtt Csobot Adél?

Bár 2010-ben a Megasztárban is próbálkozott, Csobot Adél 8 évvel ezelőtt, az X-Faktorban futott be igazán. Szinte hihetetlen, hogy már kétgyermekes anyuka, és csak alig 26 éves!

Csobot Adél 2012-ben, az X-Faktor harmadik szériájában mutatkozott be a közönségnek és a zsűrinek. A fiatal énekesnő a tehetségkutatóban a harmadik helyet szerezte meg, de azt, hogy ennyit változik az élete nyolc év alatt, talán még ő sem gondolta volna. Csobot Adél ugyanis nemcsak az ismertséget, és színházi-, majd filmes szerepeket köszönheti a műsornak, hanem a szerelmet is. Az X-Faktor egyik háttérműsorában dolgozott ekkoriban a kölyökképű Istenes Bence, akinek nem kellett sok idő, hogy randira hívja Adélt

Istenes Bence és Csobot Adél 2013-ban

2013-ban Istenes Bence táncolt a Szombat esti lázban. A próbákra olykor Adél is elkísérte (Fotó: Smagpictures.com / László Szabolcs)

Bár ők ketten 2013 őszén szakítottak, hamar kiderült számukra, hogy inkább együtt, mint külön képzelik el a jövőjüket, és kibékültek. 2015. októberében Csobot Adél  már az első gyermekükkel volt várandós, aki végül 2016. május 3-án született meg. Második fiúk pedig két évvel később, 2018 nyarán jött a világra. A szülők nem sűrűn szerepeltetik a gyerekeket a médiában, és a közösségi oldalaikon sem láthatóak a kicsik. „Tudatosan óvjuk őket, de bennünk is egy örök harc dúl – rettentő büszkék vagyunk rájuk, legszívesebben megmutatnánk őket mindenkinek… Nehéz ez, mert a legszebb boldog pillanataink hozzájuk köthetők. Ha valamikor majd ők is szerepelni akarnak, megpróbáljuk mindenben támogatni őket”

Bár Csobot Adél és Istenes Bence még nem házasodott össze, mégis érződik rajtuk, hogy a kapcsolatuk erősebb, mint valaha. Az elmúlt időszakban ráadásul egyre több tévéműsorban szerepelnek együtt, ilyen volt a Nyerő Páros, vagy a második évadot taposó Álarcos énekes, melynek Bence a házigazdája, és Adél az egyik nyomozó. Kapcsolatukat akkor is sikeresen menedzselték, amikor Bence műsort kapott az egyik német kereskedelmi csatornánál, és a munkalehetőség miatt az egész család kiköltözött Németországba.

Ennyit változott Csobot Adél 2012 óta!

Csobot Adél az X-Faktorban 8 éve
Megnézem
Összes kép (7)

 

Csobot Adél, alig volt 18 éves, amikor az X-Faktor színpadára állt, most pedig, nyolc évvel később nemcsak sokat foglalkoztatott híresség, de kétgyermekes anyuka is.  „A mai napig azt gondolom, hogy az életemnek valamennyire a színpadról kell szólnia, hiszem, hogy van ott dolgom, és szeretném, ha valamilyen formában még sokáig ott állhatnék… Az elsők természetesen a gyerekeim és a családom, de én nem hiszek a választásban. Azt gondolom, hogy ideális esetben tökéletesen megfér és működik egymás mellett egy harmonikus család és egy jól megszervezett munka vagy karrier” – mondta nekünk az énekesnő egy évvel ezelőtt.

Mi lett velük?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top