nlc.hu
Sztárok

Jersey Shore szereplői akkor és most

Börtön, anyaság, rehab – a Jersey Shore szereplői is megfakultak az elmúlt 11 évben

Nem mondjuk, hogy példaképek voltak, mégis milliók bámulták a féktelen bulizásukat. Szerinted kinek alakult a legjobban a sorsa, és ki az, aki hatalmas bajba került?

11 évvel ezelőtt a zenei MTV beterelt 7, olasz felmenőkkel rendelkező, amerikai fiatalt egy tengerparti kecóba, hogy esténként embertelenül berúgjanak és bulizzanak, nappal pedig egy pólóboltban imitálják a munkát. A Jersey Shore a 2010-es évek egyik legnépszerűbb valóságshow-ja lett, és idővel megérkezett a brit, az olasz, a lengyel és a spanyol verzió is. Hat évad után azonban minden szereplő önálló műsorra, parfümre, könyvre, ruhára vágyott, így a Jersey Shore elbúcsúzott a nézőktől. A szereplők közül volt, akinek adócsalás miatt kellett szembenéznie a törvénnyel, mások pedig mára sokgyermekes, családos emberek lettek. A hajkorpásodás azonban mindenkit elért, és 2018-ban a Jersey Shore szereplői visszatértek egy „családi” különkiadással. Bár ez is a harmadik évadnál jár, kevesebb embert érdekelt, mint amikor másnaposan, szőrös mamuszban és bikiniben vonszolták magukat a homokban.

Pauly D

Bár Pauly D saját spin-off műsort kapott a csatornától, az alig egy évadot élt meg. Helyette a korábbi lemezlovasi karriere futott fel igazán. A ma már 40 éves híresség nem nagyon válogat a felkérések között, és egykori valóságshow-jával még ma is szép számmal hívják a bulikba. 2013 őszén egy szűkszavú közleményben jelentette be, hogy apukája lett egy kislánynak, aki az Amabella Sophia nevet kapta.

Pauly D, a Jersey Shore-ból

Vajon 80 évesen is ilyen lesz a haja? (Fotó: IMDB, Profimedia)

Snooki

Nicole, vagyis becenevén Snooki lett a leghíresebb a csapatból. És ő változott a legtöbbet is. Bár korábban gyakran szinte alkoholmérgezésig itta magát, most háromgyermekes anyuka, aki a neve alatt futó márkákat is ügyesen kezeli. 2014-ben ment hozzá középsulis szerelméhez. Jwoww és Snooki saját, Jersey Shore utáni spin-off műsora a mai  napig műsoron van.

Snooki, a Jersey Shore szereplője

Üzletasszonyként is helytáll. Snooki három gyermek anyukája (Fotó: IMDB, Instagram)

Mike, The Situation

Mike, A helyzet. Minimum érdekes egy név, ugye? Ő az, aki elfelejtett adót fizetni a bevétele után, így nyolc hónapot töltött a rácsok mögött. Előtte azért még próbált bevételt szerezni egy kis celeb Big Brother-szereplésből és Dancing with the Stars-táncikálásból.  Főiskolai szerelmét 2018-ban vette feleségül.

Mike, The Situation

Vannak fotók, amik nem szorulnak magyarázatra (Fotó: IMDB, Instagram)

Sammi 

2014-ig élt se veled, se nélküled kapcsolatban Ronnie Ortiz-Magroval.  Ő egyébként nem volt hajlandó ismét szerepelni a 2018-as visszatérésben. Kijelentette, hogy egykori szereplőtársai és azok viselkedése túlságosan mérgező számára. Jobban szeretne a vállalkozására és a kapcsolataira összpontosítani.  2017 óta Christian Biscardi jegyese.

Sammi , Jersey Shore

A lány, aki végleg szakított a műsorral és egykori szereplőtársaival is (Fotó: Getty Images/Tiffany Rose;/Santiago Felipe)

Ronnie

Sammi exe nem találja a helyét a szakítás óta. 2017-ben még úgy tűnt, hogy rendeződik az élete, amikor akkori barátnője várandós lett a közös gyermekükkel. A kislánya az Ariana nevet kapta és 2018 áprilisában született. Ám napokkal a születése után a szülők szakítottak. Alig fél évvel később a férfi szanatóriumba vonult, hogy kezeltesse alkoholfüggőségét. Ekkor úgy tűnt, hogy ezzel a lépésével sikerült visszakapnia gyermeke anyját is. Néhány hónapig minden rendben volt, ám tavaly októberben a férfit családon belüli erőszak vádjával letartóztatták, miután megtámadta gyermeke anyját.

Ronnie, Jersey Shore

Azért a szponzorok még megtalálják… (Fotó: IMDB, Instagram)

Jwoww

Snooki kebelbarátnőjéből is üzletasszony lett. Mellette két gyermek édesanyja. Sokáig úgy tűnt, hogy évek óta tartó kapcsolatára nem lesz hatással a hírnév, és vőlegénye, Roger Mathews 2015-ben feleségül vette.

Jwoww, Jersey Shore

Kicsit márkásabb ruhák, kicsit hosszabb póthaj, de azért nem kardinális a változás (Fotó: Profimedia, Getty Images/Dimitrios Kambouris)

Ám második gyermekük születése után a kapcsolat befuccsolt, és 2019-ben elváltak. Jelenlegi pasija Zack Carpinello birkózó. 

Jwoww és gyermekei

Jwoww és családja (Fotó: Instagram)

Vinny

A 32 éves híresség ma is abból él, hogy különböző tévéműsorokban szerepel. Mellesleg fogyott 30 kilót a ketogén diétával, és úgy kipattintotta magát, hogy egy Las Vegasban látható Chippendale show házigazdája.

Jersey Shore, Vinny

Vinny alaposan kipattintotta a testét (Fotó: IMDB, Instagram)

Angelina

A lány, akit nemcsak azért tettek ki a műsorból, mert a többiek utálták, hanem azért is, mert nem volt hajlandó a pólóüzletben „dolgozni”, és agresszíven viselkedett. A nagy visszatérésre azért őt is bevették évekkel később. 2019 novemberében házasodott össze Chris Larangeirával.  A celebeskedés mellett regisztrált sürgősségi nővér, és idén beperelte korábbi hadnagyát, aki elmondása szerint zaklatta őt. Korábban egyébként egy magyar pasi is eljegyezte.

Angelina a Jersey Shoreból

Igen, ez tényleg Angelina. Az első fotó 2009-ben, a második pedig 2019 decemberében készült (Fotó: IMDB, Profimedia)

Deena

Snooki barátnője, aki Angelina helyére érkezett a műsorba. 2017-ben ment férjhez, és tavaly januárban hozta világra első gyermekét. Ma is New Jersey egyik városrészében él, és ő is elvállalta a visszatérést az új valóságshow-ba.

Jersey Shore Deena

Deena a Jersey Shore második évadában, és 2019 decemberében (Fotó: IMDB; Profimedia)

Mi lett velük?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top