nlc.hu
Sztárok

Az N'Sync tagai most

Apatest és őszülő halánték – Mi történt az N’sync tagjaival az elmúlt 25 évben?

A boybandek aranykora kétségkívül a kilencvenes évek volt, az N'Sync pedig a kor meghatározó csapata. De mi történt a fiúkkal az elmúlt 25 évben? Mutatjuk.
Akkor és most: mi lett az N'Sync tagjaival?

Ami ma a One Direction vagy a BTS, az a kilencvenes években a Take That, a Backstreet Boys és az N’Sync volt. Mi, Y generációsok azon vitáztunk, kik a jobbak, ki helyesebb, Justin Timberlake vagy Nick Carter, de voltak, akik a szépfiúk helyett a markánsabb vonású férfiakat szerették akkor, mint Joey Fatone vagy AJ McLean.

Egy biztos, a fiúbanda mint formáció a kilencvenes években élte fénykorát, köztük az N’Sync is, és bár a tagok közül senki sem lett szólóban olyan híres, mint Justin Timberlake, a srácok lányok millióinak szívét dobogtatták meg és segítették át a serdülőkoron egyen táncrutinjukkal és atlétára húzott, kigombolt ingükkel.

Az N’Sync 2001-ben adta ki utolsó, ötödik albumát, és bár már nem zenélnek együtt, a különböző nyilatkozataikból az derül ki, hogy a mai napig jó viszonyt ápolnak egymással. De mi történt az elmúlt csaknem 20 évben a tagokkal? Galériánkból megtudhatod:

Justin Timberlake
Megnézem
Összes kép (5)

 

(Kiemelt kép: LUCY NICHOLSON / AFP)

Akkor és most!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top