Sztárok

Így néznek ki most a Jersey Shore sztárjai

Annyira suttyók voltak, hogy mellettük az Éden Hotel szereplői sznob értelmiségieknek tűnnek. Hat éve indult a Jersey Shore című trash reality. A sorozat néhány éve véget ért, minket meg az érdekelt, mi lett azóta Snookival, JWoow-val és az emberrel, akit úgy hívnak, hogy The Situation.

Sweetheart (Sammi Giancola)

Én vagyok a legcukibb ribanc, akivel valaha találkoztál, de ne merj b***kodni velem!

A fényképek tanúsága alapján Sweetheart, vagyis Samantha Giancola az a tagja a csapatnak, aki látszatra semmit sem változott. A lány, aki azzal reklámozza magát, hogy ő volt a Jersey Shore egyetlen igazi New Jersey-i nője, rendesen dolgozott azon, hogy az ismertségét kápéra váltsa. Saját parfümmárkát indított Dangerous néven, butikot nyitott, és rendkívül büszke arra, hogy kapott egy kis szerepet A dilis trió című, hatalmasat bukó vígjátékban. Viharos kapcsolata sorozatbéli szerelmével, Ronnie Ortiz-Magróval tavaly nyáron véget ért.

Ronnie Ortiz-Magro

Csak leveszed a pólódat, és már jönnek is rád, mint legyek a sz**ra.

Ortiz-Magroról általában két dolog miatt cikkezett a sajtó: a Sammivel folytatott se veled, se nélküled kapcsolata ürügyén – számolta valaki, hogy ezek ketten hányszor szakítottak? –, ami tavaly végleg véget ért, illetve egy korai bunyója miatt, ahol testi sértés okozása miatt perelték be. A per elhúzódott, de Ronnie nyertesen jött ki belőle. Az Insta-fotói alapján nagyjából három tevékenységet váltogat: medence- és tengerpartokon lazul, gyúr, és a hasonszőrű haverjaival szelfizget orrba-szájba.

Snooki (Nicole Polizzi)

Azért nem eszek homárt meg semmi ilyesmit, mert ezek még élnek, amikor megölik őket.

Az alig százötven centi magas, szókimondó és tűzről pattant Snooki egyértelműen a sorozat legnépszerűbb figurája volt, és ez olyannyira igaz, hogy társával, JWoow-val egy saját spin-off sorozatot is kaptak az MTV-n a fantáziadús Snooki & JWoow címmel. Az eltelt évek arra mindenesetre jók voltak, hogy Snooki egy kicsit lenyugodjon, amire két gyerek mamájaként (az első még 2012-ben, a második pedig tavaly született) és feleségként (tavaly volt a frigy) szüksége is lehet. Nagyjából minden évben kiad egy könyvet, főképp a Jersey Shore-os élményeit kitaglalva, a saját weboldalát leginkább online bulvárlapként használja, a cikkeket pedig a sokmillió közösségi médiás követőivel osztja meg. Szerepelt a Dancing with the Stars című táncos vetélkedőben is, de elég hamar kiesett.

Pauly D (Paul DelVecchio)

Épp csak találkoztam a csajjal, és máris bevette az egész életemet.

Nemcsak Snooki és JWoow kapott saját realityt az MTV-től, hanem Pauly D is. A The Pauly D Project azt az utat volt hivatott bemutatni, amit egy wannabe DJ-nek be kell járnia, viszont Snookiék műsorával ellentétben az első évad után az MTV nem kért a folytatásból. Ez persze nem törte le Pauly D kedvét, aki azóta is DJ-ként ténykedik, és már néhány kislemezt is kiadott. 2013-ban lánya született, akinek az elhelyezéséről azóta is pereskedik a gyermeke édesanyjával. Ő a csapatnak az a tagja, aki a leginkább szeretné, hogy az MTV élessze fel újra a Jersey Shore-t, természetesen a régi csapattal.

JWoow (Jennifer Farley)

Szereztem kaját. Jobban vagyok. Most iszom keményen.

A Jersey Shore lányainak partyállatja, JWoow elég hasonló karriert futott be, mint a kolleginája, Snooki. Ő is “írt” már könyveket, tavaly megszületett az első gyermeke, van saját parfümmárkája, és Snookival közösen futtatják a Snooki & JWoow című realityt, ami már csak a két nő közti elképesztő magasságbeli különbség miatt is vicces. Jennifer gyakran vendégszerepel különféle valóságshow-kban. Most éppen a vőlegényével a Marriage Boot Camp: Reality Starsban, amiben celebpárok költöznek be egy nagy házba, hogy kiderítsék: érdemes-e megmenteni a kapcsolatukat.

The Situation (Michael Sorrentino)

“Woow, Ronnie mamája egy igazi gangszta.”

A rehabot is megjárt realityhős a Jersey Shore vége óta leginkább a balhéival kerül a figyelem középpontjába. Az utóbbi időben főleg azzal, hogy több rendbeli nagy értékű adócsalással vádolják, amiért az USA-ban igen könnyű hosszabb börtönbüntetést kapni. Emellett egy bunyós ügy már szinte labdába sem rúg. Az is komoly hírértékkel bírt, amikor az Abercrombie & Fitch ruhamárka súlyos pénzeket fizetett neki azért, hogy NE, ismétlem: ne hordja a márka darabjait, mert az rossz fényt vet rájuk. Bár a The Situation becenevű figura látszatra egy igazi tuskó, az üzleti érzéke rendben van: számos reklámszerződést kötött (pl. vodka, ruházat), életmód-DVD-t adott ki, életrajzi könyve jelent meg… Emellett folyton feltűnik a csatornák különféle műsoraiban, például a helyi Big Brotherben, a Dancing with the Starsban vagy a The Choice című párválasztós show-ban. Hát csak ott szúrta el, hogy a szerződések után elfelejtett adózni, emiatt pedig már Wesley Snipest is lesittelték…

Angelina Pivarnick

Nekem mindenem természetes. Igazi a mellem, igazi a nagy seggem. Nézd ezt a sz*rt, gyerünk, én dögös vagyok.

Ő volt a legtöbb konfliktus oka a házban, így talán nem véletlen, hogy két évad után nem tért vissza, bár rövidebb időre vendégként azért még feltűnt a szériában. Nemcsak a lakótársai utálták, hanem a sorozat legtöbb nézője is, bár tény: ő volt az, aki sokat tett azért, hogy a Jersey Shore izgalmas maradjon. A sorozat után megpróbálkozott az énekléssel, és kiadott néhány nem túl emlékezetes dalt, valamint részt vett a VH1 csatorna Couples Therapy című műsorában. Kisebb botrányt okozott egy melegellenes kijelentésével, amiért nem győz azóta is folyton elnézést kérni.

Vinny Guadagnino

Ezek cool csajok. Egyszerűen csak idejönnek, ledobják a ruháikat, és bemásznak a jacuzziba. Aztán vannak olyan csajok, akiket tényleg tisztelsz, tiszteled őket azért, mert nők, és emberként bánsz velük.

A gárda legfiatalabb tagja ügyesen lavírozott ki a legtöbb balhéból, de ettől még a sorozat rajongói őt is csípték. Ez olyannyira igaz volt, hogy az MTV-től kapott egy saját talkshow-t is The Show with Vinny címmel, de mivel nem hozta a várt nézettséget, egy évad után levették a képernyőről. Vinny közben komoly színészleckéket vett, és az utóbbi időben főképp színészként próbál érvényesülni, de egyelőre csak B-filmeket és kisebb sorozatszerepeket tud felmutatni. Emellett stand upolással is próbálkozik, és természetesen róla is jelent már meg könyv.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top