Sztárok

Újabb verekedés a valóságshow-ban – fotókkal

Újra verekedtek az olasz fiatalok a Jersey Shore valóságshow-ban. A fiatal tévézők pedig egyenesen imádják nézni, ahogy a részeg, túlpörgött szereplők megtépik egymást az éjszaka közepén.
Újabb verekedés a valóságshow-ban - fotókkal

„Ne mazochizmusozzá má’!” – így beszélnek Való Világ szereplői

Az MTV zenecsatornán futó Jersey Shore valóságshow hatalmas siker az Egyesült Államokban és nálunk is sok fiatal még a lábnyomát is imádja a nyolc olasz származású partiarcnak. Az RTL Klub narancsdobálós, két pártra szakadt Való Világa csak könnyű mese az amerikai műsorhoz képest, ami akár egy jól megalkotott forgatókönyvnek , akár a  szereplők „hatalmas intelligenciájának” köszönhetően, de már a negyedik évadot tapossa.

Nos amíg itthon „csak” naranccsal sorozza meg a sztriptíztáncos lány a vagány fiút, addig a Jersey Shore szinte összes részében egymásnak esnek a pink műkörmös, póthajas, műmellű, hatalmas IQ-val rendelkező hölgyek. Amerikában most fut a partifiatalok életét felvonultató show harmadik évada, a legutóbbi részben a Sammy Sweatheart névre hallgató hölgy behúzott egyet az izomagyú, legalább annyira magasan képzett fiújának, Ronnie-nak…

Van két igazán nagyszerű hírünk a rajongóknak. Az első, hogy ezt az évadot a magyar MTV is leadja majd, a másik, hogy a most készülő, negyedik évadban az amerikai fiatalok őseik hazájába, Olaszországba látogatnak… Reméljük, magyar őseik nincsenek.

 
Sammy behúz egyet a pasijának (fotó: dailymail.co.uk)
Sammy behúz egyet a pasijának (fotó: dailymail.co.uk)
 
Egy évvel ezelőtt, Sammy póthaját kitépte a másik szereplő
Egy évvel ezelőtt Sammy póthaját kitépte a másik szereplő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top