Letöltendőt kértek Berki Krisztiánra a 3 évvel ezelőtti büntetőfékezése miatt

Farkas E. Lina | 2021. Március 17.
A buszban 2,5 millió, a kocsiban mintegy 14 millió forintos kár keletkezett. 

Vádat emelt az ügyészség egy férfi ellen, aki szabálytalan és indokolatlan fékezéssel vészfékezésre kényszerített egy utasokat szállító autóbuszt 2018. március 17-én Budapest III. kerületében – közölte a vádhatóság.

A Telex és az ügyészségi Facebook-oldalon elérhető videó, valamint az eddigi információk alapján azt írja, hogy a volt FTC-vezérigazgató, Berki Krisztián ügyéről van szó. A Blikk korábbi információi alapján is a műsorvezető az érintett – olvasható a Hvg cikkében.

Berkivel szemben az ügyészség most végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozza. Az ügyészség szerint ez történt:

A busz biztonsági kameráinak felvételein tisztán látszik, hogy a busz vezetője a vészfékezés ellenére sem tudta elkerülni az ütközést. Az is látható, hogy csak a szerencsének köszönhető, hogy személyi sérülés nem történt. 

Berki Krisztián nem először kerül a igazságszolgáltatás látókörébe, korábban áfacsalással is vádolták a hírességet, és jellemzően megbotránkoztató viselkedése miatt kerül a hírekbe. A saját magát főpolgármesternek jelölő celebnél előfordult olyan eset is, amikor kirohant egy élő adásból, csak mert a műsorvezető nem szimpatikus kérdéseket tett fel neki.

Fotó: Facebook/Berki Krisztián hivatalos oldala

Még több hír sztárokról:

Exit mobile version