nlc.hu
Sztárok

Gallusz Nikit évekig zaklatták

Gallusz Nikit évekig zaklatta a volt párja

Gallusz Niki a Brékingben beszélt szörnyű tapasztalatairól.

Gáspár Evelint kompromittáló képekkel zsarolta a volt párja, miután szakított vele – ez lesz a téma a Bréking ma esti adásában. A vendégek, Veréb Tomi, Iszak Eszti és Gallusz Niki is kerültek már hasonló szituációba. Az Álarcos énekes első évadának győztese elárulta, az első párja évekig zaklatta, ő pedig egy ideig nem is vette ezt észre. 

„Az első kapcsolatom, aki egyébként egy bűbájos fiú volt, sőt nagyon szeretett, mindenki által. Ezért nem tudta feldolgozni, hogy én azt éreztem, nem megyünk sehova, nem működik a kapcsolatunk. (…) Egy ideig nem bírtam kiszállni belőle. Aztán mindenféle trükkökkel, hogy felkér engem angol dalszövegírásra… (…) Egzisztenciálisan gondokkal küzdöttem, fizetni kellett a táncórákat, a vokális képzéseket, és egy mézesmadzagot húzott el, mintha munkát ajánlott volna. Naiv és buta voltam, belementem olyan helyzetekbe, amibe nem kellett volna. Mindig veszekedést akart generálni, lökdösődni, meg ilyenek, borzasztó volt”

– emlékezett vissza Gallusz Niki, aki évekig nem tanult az esetből, de a vége az lett, hogy teljesen megszakította a férfivel a kapcsolatot. „Több év után jöttem rá, hogy ez a nagyon aranyos fiú hajlamos a zaklatásra. Volt már egy másik kapcsolatom, és 70 üzenetet hagyott a rögzítőmön, olyan szöveggel, hogy jó volt délután találkozni, pedig ez nem volt igaz. Belekevert az akkori kialakulóban lévő párkapcsolatomba” – részletezte a színésznő.

gallusz niki

Gallusz Niki (Fotó: Life TV)

A Brékingben vallottak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top