nlc.hu
Sztárok

Demi Lovato állítja, megerőszakolták tini korában

Demi Lovato állítja, megerőszakolták, amikor a Disney Channelnek dolgozott

Mindössze 15 éves volt, amikor átélte a traumatikus élményt.
Demi Lovato, szexuális erőszak

Demi Lovato: Dancing with the Devil című YouTube-dokumentumfilmjében (március 23-án érkezik), őszintén vall megküzdéseiről. Az előzetesből kiderül, hogy a filmben előkerül néhány kényes téma az énekesnő életéből, például hogy 2018 júliusában eszméletlen állapotban találtak rá az otthonában, Los Angelesben. Túladagolta magát nem sokkal azután, hogy leszokott. Az eset után két hetet töltött kórházban, majd hónapokat a rehabon.

Most új részletek is kiderültek a filmből, a Guardian beszámolója szerint Lovato arról is mesél a filmben, hogy amikor a Disney Channelen szerepelt, olyasvalaki erőszakoskodott vele, aki ugyanazon a forgatáson dolgozott. Az énekesnő nem árulta el az erőszaktevő nevét, de azt elmondta, hogy már akkor is beszélt a történtekről,  ám a férfit ennek ellenére nem távolították el a forgatásról.

Lovato bevallása szerint mindez abban az érában történt, amikor a Disneynek dolgozó tinisztárok egy része fogadalmat tett, hogy házasságig várnak a szexszel. Mint például Nick and Joe Jonas, Miley Cyrus vagy Selena Gomez. Ekkoriban történt meg, hogy egy, a forgatáson dolgozó férfival megismerkedett, akivel egy pontig kölcsönösen alakult a romantikus kapcsolat, ám amikor a szexuális aktushoz értek, Lovato jelezte, hogy nem szeretne tovább menni, hiszen szűz. A férfi ezt nem vette figyelembe és megerőszakolta. Az énekesnő tehát ilyen körülmények között veszítette el a szüzességét, mindössze 15 évesen.

A Guardian arra is kitért, hogy Lovato sokáig magát hibáztatta a történtek miatt, hiszen saját akaratából ment be a férfi szobájába. Az énekesnő szerint traumatikus élmény volt az egész, beleértve azt is, hogy a férfit nem vonták felelősségre, továbbra is egy helyen dolgoztak. Lovato úgy véli, ez a trauma hozzájárult ahhoz, hogy később bulimiás lett, és önkárosító dolgokat tett magával.

(Guardian)

Predátorok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top