Sztárok

Demi Lovato az öngyilkosságot fontolgatta

Demi Lovatóról dokumentumfilm készül, amelynek most jött ki az előzetese. Az énekesnő ebben nyílt meg: elárulta, volt olyan, hogy azon gondolkozott, eldobja az életét.

Sokan nem is gondolták volna, hogy a már gyerekként is híres Demi Lovatóban megfogalmazódott az öngyilkosság gondolata. Az énekesnő a kezdeti sikerek után nagyon mélyen volt, kábítószer-problémái voltak, majd egy étkezési rendellenességgel küzdött. Miután ezeken túllépett, a világ egyik legsikeresebb előadója lett, évekig mentorált az X-Faktorban.

Azonban a sok jó után újabb mélypontra jutott: 6 év után, tavaly nyáron szakított exével, Wilmer Valderramával, ami szintén megviselte. A barátai segítségével azonban ezen is túljutott, most pedig ismét a csúcson van. A Demi útját bemutató dokumentumfilm hamarosan elérhető lesz, érdemes megnézni, milyen nehézségekkel kell szembenéznie egy hírességnek a reflektorfény mögött. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top