Peller Anna: „Hét kilót leadtam, még tízet szeretnék!”

Görgényi Gabriella | 2021. Március 22.
Négy éve tért át a vegán étrendre, ami teljesen megváltoztatta az életét. Peller Anna számtalan diétát kipróbált már, de a húsmentes ételek fogyasztása vált be leginkább számára. Elárulta, mennyiben változtatta meg az életét. 

Peller Anna mindig is küzdött az álomalakért, fiatal kora óta sanyargatta magát, hogy leadjon pár kilót.

„Imádok enni, ezért is volt nehéz tartani a szigorú diétákat – meséli a Reggeli műsorvezetője. – Évekig küzdöttem azzal, hogy hol le, hol felszaladtak a kilók rajtam. Aztán amikor az RTL Klub Reggelijébe kerültem, volt egy vegán hét, állandóan húsmentes ételeket kóstoltunk. Olyannyira elvarázsoltak az ízek, hogy szinte azonnal elkezdtem változtatni az étkezésemen. Ma már teljesen természetes, hogy kétfélét főzök: a gyereknek és Mikinek, és külön magamnak. Ma éppen krumplifőzelék lesz csirkemellel, nekem pedig szójaszelettel. A főzelékeket is teljesen vegánul készítem, keményítővel habarom be.”

Peller Anna és családja (Fotó: Peller Anna)

Anna az étkezés mellett a mozgásra is kellő időt fordít. „Fogytam hat-hét kilót, de még szeretnék legalább ugyanennyit. Az álomalak akkor lehetne, ha lemenne még tíz kiló. A testvéremnek, Mariann-nak már sikerült, ő a példaképem ebben. Az életmódváltás mellett azonban fontos, hogy folyamatosan mozogjak valamit. Mostanában szinte minden másnap futok. Ez az én időm. Általában tíz kilométereket szoktam kocogni, addig Miki és Annabella pedig megsétáltatják a három kutyusunkat. A Pilisnél lakunk, ezért jó levegőn is vagyunk, ami nagyon fontos számunkra.”

Sztárok, akik változtattak az életmódjukon: 

Exit mobile version