TV-sztárok

Peller Mariann 10 kilót fogyott, előtte-utána fotókon mutatta meg a változást

Rengeteg bókot kapott az elmúlt időszakban Peller Mariann, aki eddig tíz kilót fogyott, most pedig a látványos változásról mesél.

Sokan kérdezték Peller Mariannt arról, hogyan fogyott le, mert az eredmény nagyon látványos. A műsorvezető eddig annyit már elmondott, hogy anyaként nem tudta megoldani az edzőtermi órákat, így ő otthoni mozgásformát választott. Ebben nagy segítségére volt Stahl Judit, aki azt javasolta neki: kezdjen el Tracy Anderson edzéseire tornázni. 

„Kis súlyokkal és saját testsúllyal edz, olyan gyakorlatokkal, amelyek folyamatos kihívás elé állítják a testet. Elkezdtem a Metamorphosis névre hallgató programját az elejétől (Youtube-on minden fent van). A weboldalán elolvastam, milyen testtípusom van (körte, azaz hipcentric – döbbenet), és 10 naponként változik a program. Ez volt az átalakulás első lépése. De Tracy nem kért se többet, se kevesebbet a honlapján, mint hogy tornázzak heti 6 alkalommal egy teljes órát: kb. félóra az ő tornája, és félóra kardióedzés. Ezt tartom azóta is.”

View this post on Instagram

Lassan 10éve foglalkozom Spirituális Választerápiával (SVT), melynek során a Felsőbb (isteni) énünk adja a választ bármilyen kérdésünkre. Kizárva az önös érdekeinket érvényesíteni akaró ego-t. Megkérdeztem, mi az oka annak, hogy az emberiségnek most ezzel a feladattal (koronavirus járvánnyal) kell szembe néznie, és hogy mire kellene most az egyén szintjén koncentrálnia minden léleknek? Meglehetősen konkrét választ kaptam. A feladat közös, tehát mindenkinek bele kell tennie önmagát a megoldásba - legalábbis, azon a tudatossági szinten, ahol éppen tart. Ebben nem fog mindenki tudatosan részt venni, de a körülmények még azokat is rákényszerítik a fejlődésre, akik nem is gondolkodnak így. 1. Erkölcsösség - mert ez egyenlő a tisztességgel és becsületességgel, ami az utóbbi időben igencsak háttérbe szorult. Tudatosan koncentráljunk arra, hogy ezek az alap értékek a mindennapi tevékenységeinkben megjelenjenek. 2. Engedelmesség - mert ez bizonyítja spirituális értékünket, képesek vagyunk-e venni a Magasabb dimenziókból jövő “adást” a szívünk segítségével, vagy inkább az ego-nkra figyelünk - most kénytelenek vagyunk! 3. Aggódás - ez jellemzi most az emberiség jelentős részét, de arra szolgál, hogy miatta végre Istenhez forduljunk, csak Őt keressük, befelé forduljunk. 4. Félelem - akár magától, a Mindenhatótól, mert azt gondoljuk, büntetés az osztályrészünk. Nem, ez a helyzet nem büntetés, hanem lehetőség! De a félelem ebben a formában lehet hasznos is, mert jó irányba terel bennünket. 5. És végül: Elkülönülés az EGY-től - azaz magától a Forrástól, a Teremtőtől, valamint a kollektivitásból: a többi ember életéből is kivontuk magunkat, azt gondolva, az az ő baja. Pedig az a helyzet, hogy ami egy ember baja, az mindnyájunk baja. Ebben nem kell hinni. Ez VAN. #együtttudatosodunk #ittazidő #spirituálisválaszterápia #miért Fotó: @erikarozsa Smink: @piroka08 Haj: @torpilla0525

A post shared by Peller Mariann (@mariannpeller) on

A testmozgás mellett az étkezését is átalakította, és most erről mesélt Mariann.  

„A két kép között 10 hónap és kereken 10 kg a különbség. Jöjjön az átalakulás étkezés része! Miután 2019. márciusában megkezdtem a következetes testedzést, júliusig már szépen alakulgattam, de egy ponton elakadtam. Egyik este rátaláltam @viragakiss fitness világbajnok, sugárzó csodanő oldalára, ritka inspiráló volt. Akkor határoztam el, hogy a 36. születésnapomra megajándékozom magam egy Kiss Virág által összeállított, személyre szabott étrenddel. Augusztus elsejével, két nappal a szülinapom után megkezdtem a szénhidrát-számolásos, pontosan kimérős, napi ötszöri étkezéses, mindent előre, magamnak megfőzős étrendet. Kellett jó pár hét, mire hozzászoktam. Reggelire többnyire zabkását, bogyós gyümölccsel, tízóraira kókusztejes smoothie-kat, ebédre mindig kevéske halat, kb. két-három evőkanál rizst és szintén kis adag cukkinit/brokkolit/salátát/sütőtököt ettem. Uzsonna leggyakrabban Virág-féle, isteni tojáskrém volt, 2-3 zabszelettel. Vacsora vagy brokkoli krémleves vagy saláta, tojásfehérjével. Voltak komoly elakadások, de Virág mindig mellettem volt, terelgetett, biztatott, motivált. Volt, hogy váltogatni kellett a napi szénhidrátbevitel mértékét, hogy újra beinduljon a változás. Végtelenül hálás vagyok @viragakiss -nek, amiért hitt bennem, erőt adott. De az az igazság, hogy soha ilyen akaraterő és kitartás nem szállt meg, mint az elmúlt 8 hónapban. Legközelebb jön a lelki rész.”

Peller Mariann előtte -utána képei mellé a saját oldalán írta le, mi segítette a fogyását

Peller Mariann előtte-utána képei mellé a saját oldalán írta le, mi segítette a fogyását

A fogyásban Virág segítette Mariannt, akinek nagyon hálás a műsorvezető. 

Peller Mariann 10 kilót fogyott, előtte-utána fotókon mutatta meg a változást

Mások is meséltek a látványos átalakulásukról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top