Sztárok

Fél év alatt 12 kilót dobott le Nyári Dia – már a vőlegénye kéri, hogy ne fogyjon tovább

Obezitológus segítségével fogyott le a színésznő. Olykor még neki is hiányoznak a kerekded formái.

Másfél év telt el azóta, hogy világra hozta a kisfiát, és Nyári Dia máris kirobbanó formában van. Állítása szerint középiskolás kora óta nem mutatott ilyen keveset alatta a mérleg – írja a legfrissebb Story magazin.

A Barátok közt színésznője régóta sejtette, hogy nem stimmel valami a szervezetében, az alkata sem arról tanúskodott, hogy rendszeresen sportol: „Nem arról van szó, hogy elégedetlen voltam, amikor a tükörbe néztem, hiszen én »husinak« is elfogadtam magam. (…) Az viszont egyre jobban zavart, hogy az intenzív testmozgás ellenére nem tűnnek el rólam a kilók.” Dia ezért is határozta el, hogy szakemberhez fordul: obezitológus segítségével vágott bele egy diétába, ennek nyomán fél év alatt 12 kilót dobott le, kialakítva közben egy teljesen újfajta életstílust.

A változást egyébként a vőlegényem, Dani fölöttébb sajnálja. Határozottan arra kért, hogy ne fogyjak tovább. Édesanyám is azt mondja, hátulról már meg sem ismer, mert még soha nem volt ilyen lapos a fenekem” – mondta el a színésznő. „A szénhidrátokat nem iktattam ki az életemből édességet is eszem, csakhogy a tészták teljes kiőrlésű lisztből, az édességek pedig természetes édesítőszerrel készülnek” – árulta el.

Kiemelt kép: nyaridia / Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top