Sztárok

Az első igazi babafotók Nyári Dia kisfiáról, Zétényről

Nemrég múlt három hónapos Nyári Dia kisfia, de a színésznő eddig nem mutatott képeket a gyerekéről. Most először láthatjuk, milyen nyúlánk, nagy baba a kis Zétény.

Nyári Dia nem szokott áradozni az anyaságról, de a posztjaiból azért kiderül, hogy rengeteg örömet és boldogságot ad a kisfia. Ahogy persze az is, milyen embert próbáló időszak ez minden család életében. Erről a kettősségről mesélt Nyári Dia a Story magazinnak„Szerencsére rövid idő alatt sikerült megkülönböztetnem a sírásokat, az anyai ösztön ebben nagy segítség. Most már tudom, mikor nyűgős, mikor fáj a hasa, vagy mikor éhes. Volt egy hónap, amikor majdnem folyamatosan csak sírt.”

Mire beállt a rend, nagyjából az első hat héten túl voltak, Zétény most már sokkal nyugodtabb baba a szülei szerint, de nincs könnyű természete. A színésznő elismerte, hogy nagyon nehéz időszakon van túl. 

Nyári Dia igyekszik magára is figyelni (fotó: Facebook)

„Tudtam, hogy keveset fogok aludni, de azt nem, hogy mennyire rosszul viselem majd a kialvatlanságot, milyen feszült leszek tőle, hogy emiatt én is gyakran sírok majd. Azt sem, hogy nehezen kezelem a sok sírást, a hajnali keléseket, a bezártságot, azt, hogy ennyire megváltozott az életem.”

A családi dinamika mostnara beállt, és Dia párja, Kovács Dániel, az FTC vízilabda szakosztályának sajtófőnöke munka előtt és után kiveszi a részét az otthoni munkából. Tudatosan figyelnek arra is, hogy a „szülőiskolában” mit tanulnak egymásról. 

„Egy baba nem hozza össze még jobban a párokat, mint azt oly sokszor hallani. Hiszen azért vállaltak gyereket, mert szeretik egymást, mert együtt akarnak élni. Egy baba inkább a kapcsolat próbatétele. Sokszor ilyenkor derül ki, hogy ezt a gyönyörű, ugyanakkor nagyon nehéz időszakot túlélik-e.”

Nyári Dia részleteket is elárult arról, milyen szakaszban van mosta  párkapcsolata: 

A Story címlapján láthatjuk először Nyári Dia kisfiát, aki a rokonok szerint inkább a színésznőre hasonlít

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top