nlc.hu
Sztárok

Nyári Dia fiát hátba rúgták a strandon

Hátba rúgta egy gyerek Nyári Dia kisfiát a strandon, rendet tett a színésznő

Nyári Dia nem szeret beleavatkozni a fia dolgaiba, de most nem tudta visszafogni magát.

Nyári Dia – mint írja – nem az a típusú anyuka, aki egyből rohan, ha a kisfia elesik a játszótéren. Sőt, szereti, ha a gyereke maga rendezi le a vitáit, ám van egy pont, amin túl már ő sem türtőzteti magát. A minap a strandon történt velük egy incidens, miután nem tudta visszafogni magát.

„Nyilvánvaló, hogy mindentől nem tudom megvédeni, és az is, hogy ennek ellenére megpróbálom. Nem szeretek beleavatkozni a gyerekek konfliktusaiba, rendezzék le maguk, amíg nem durvul be nagyon a buli. Tanuljon meg kiállni magáért, és bocsánatot kérni, ha a másiknak van igaza… de… a nyaralásunk első napján szemtanúja voltam, ahogy a vizes játszótéren egy kisfiú, kb. 9 év körüli, úgy gondolta, hogy segít Zétinek lendületet venni a csúszda tetején, úgy, hogy hátba rúgja csúszás előtt, és közben még le is kacsintott mosolyogva a kis barátaira. Sajnos a kisfiú nem látta, hogy én vagyok Zémutter, aki ezt láttam… nem csináltam semmit, csak megkérdeztem tőle, hogy segítsek-e én is lecsúszni neki… jó, lehet, volt egy olyan kézmozdulatom is, mint Robert De Nirónak a Vejedre ütökben. bár nem egy nyelvet beszélünk, de a testbeszéd csodákra képes. Szeretem, ha Zéti maga játssza le a meccseit, de azt nem, ha a partnere nem fair… akkor én sem vagyok az” – írta közösségi oldalán az újra sorozatban szereplő Nyári Dia.

nyári dia és zéti

Nyári Dia és Zétény (Fotó: Instagram)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top