Szabó Franciska meglepő fotót posztolt, teljesen megváltozott az Exatlon Bajnoka

V.B.T. | 2021. Április 13.
Szabó Franciska sminkben posztolt, így teljesen más az arca.

Szabó Franciska eleinte az Exatlon Hungary legmegosztóbb szereplője volt, de idővel megszerették a nézők. Mindig kitartott a csapata mellett, összetartotta őket, ezért mindenkit megviselt, amikor – egy sérülés miatt – távoznia kellett a versenyből. Azóta már több helyen is szerepelt, nemrég az Ébredj velünk! című műsorban közölte, hogy női pankrátorként is kipróbálná magát. Franci a közösségi oldalán is aktív: legutóbbi fotóján talpig sminkben pózol, alig ismertük fel.

Az Exatlon versenyzője letiltotta a kommenteket, így a követői véleményét nem láthatjuk, a 7 ezer lájk azonban eléggé beszédes.

„20 év judo élsport van mögöttem, szeretek versenyezni, szeretem az erőmet, a tehetségemet kimutatni, megmutatni. A WWE-ben állandóan keresik az egyéniségeket, úgy gondolom, én egy egészen új, friss színt tudnék belevinni a pankrációba. Vannak kedvenceim, mint Alexa Bliss, vagy Sasha Banks, szeretnék olyan karriert befutni, mint ők. A férfiak közül pedig oda vagyok John Cena-ért, remélem két év múlva már én fogom őt dobálmi a ringben őrjöngő közönség előtt” – mondta a Borsnak a pankrációval kapcsolatban Szabó Franciska.

Ismert nők sminkben és smink nélkül: 

Szabó Franciska (Fotó: TV2)

Exit mobile version