nlc.hu
Sztárok

Szabó Dorka smink nélkül, mosolygósan

Szabó Dorka smink nélkül is mesésen néz ki, az Exatlonost sokan dicsérik

Az Exatlon Hungary idei évadának bronzérmese Szabó Dorka, akit a nézők nagyon megkedveltek a hosszú hónapok alatt. Ez látszik a röplabdás közösségi oldalán is.

A válogatott strandröplada-versenyző év elejétől szinte a műsor utolsó napjáig az Exatlon Hungary bajnok csapatát erősítette Dominikán, és a kint töltött hosszú hónapok alatt nemcsak a csapata, hanem a nézők is megszerették Szabó Dorkát. Végig úgy érezte, megtett mindent, és amikor kiesett, az utolsó megmérettetést igazán szép lezárásnak gondolta a megmérettetést. 

“Ebben a párpabjaban benne volt az egész Exatlon” – fogalmazott a bronzérmes a kiesése után, akit érzelmes embernek ismerhettünk meg, pedig a bemutatkozáskor inkább kemény csajnak látszott. 

Az Exatlon Hungray 2020 bajnokai között volt Szabo Dorottya, akit mindenki csak Dorkának nevezett (Fotó: Sajtószoba)

Az Exatlon Hungray 2020 bajnokai között volt Szabó Dorottya, akit mindenki csak Dorkának nevezett (Fotó: Sajtószoba)

A sok küzdelemben láthattuk, sárosan, rossz vagy éppen jó kedvűen, a közösségi oldalán rengeteg élményt osztott már meg, és ahogyan az Exatlon előtt magáról mondta, valóban kiderült, róla, hogy csapatjátékos, aki a verseny alatt sokat tanult magáról. 

“Csak tanultam az Exatlon alatt. (…) Nem voltam türelmes ember, és itt nagyon-nagyon sok türelmet tanultam, kicsit megértem itt a játék alatt” – mondta még Gelencsér Tímeának. 

Amióta a sportoló hazatért, csupa mosoly, és ezt nagyon díjazzák a követői. Elég egy jól sikerült portré, és érkeznek az elismerő szavak.

Szabó Dorka smink nélküli fotóját sokan dicsérik: 

Az Exatlon Hungary idei versenyzőiből sokat megszerettek a nézők:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top