nlc.hu
Sztárok

Exatlon versenyző Kempf Zozo

Imádják az Exatlon versenyző félmeztelen fotóját, Kempf Zozo népszerűsége jól látszik

Az Exatlon Hungary bronzérmese, Kempf Zozo hihetetlenül népszerű. Elég egy félmezetelen fotó és özönlenek az elismerések.

Végtelennek tűnő hónapok után véget ért az Exatlon Hungary 2020-as évada, és a versenyen bronzérmet szerzett Kempf Zozo népszerűségén is látszik, hogy január óta rengeteg rajongót szerzett. 

Kempf Zozo az Exatlon Hungary 2020 versenyzője

Kempf Zozo az Exatlon Hungary 2020 versenyzője (Fotó: Sajtószoba)

Januártól gyakorlatilag a műsor végéig állandó szereplő volt, aki nagyon élte a kihívásokat. Néhány hét alatt belerázódott abba, hogy nem tud kapcsolatba lépni a szeretetteivel és csak a versenyre koncentrált, talán ezért is végzett ilyen előkelő helyen. Bár a műsor indulása előtt azt mondta, tart attól, hogyan kezeli majd a közösségi oldalát, úgy tűnik, minimális erőfeszítéssel is óriási sikereket ér el. 

Az Exatlonos Kempf Zozo félmeztelen fotója önmagában óriási siker: 

A 23 éves fiú korábban szerepelt a Ninja Warriorban is, és az alejént még bánta, hogy nem edzett többet az Exatlonra, de az vitathatatan, hogy remek formában van.  

Az Exatlon Hungary idei versenye szoros volt: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top