Ezt mondta Zsidró Tamás, amikor volt párjáról, Várkonyi Andreáról kérdezték

Á.K. | 2021. Április 22.
Az elmúlt hónapok legnagyobb celebeseménye kétségkívül Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea kapcsolata, így nem csoda, hogy mindenki tudni szeretné, mit szólnak a fejleményekhez az egykori szerelmeik.

Tavaly év elején robbant a bulvárban a hír, hogy Zsidró Tamás mesterfodrász összejött a tévés Várkonyi Andreával. A nagy szerelem azonban nem tartott sokáig, a pár tagjai alig néhány hónap után külön utakon folytatták az életüket. Sokan gondolták azt, hogy a karantén végeztével ők ketten még újra egymásra találhatnak, de nem így történt. Várkonyi Andreának azóta új párja van, amiről már ország-világ tud, és a házasság is küszöbön áll Mészáros Lőrinccel, miközben Zsidró Tamás szerelmi életéről nem láttak napvilágot új fejlemények.

Zsidró Tamás egy 2019-es sajtóeseményen (Fotó: Profimédia)

A Kiskegyed szerette volna, ha Várkonyi Andrea gyermekének édesapja, Bochkor Gábor után a volt szerelme, Zsidró Tamás is elmondja, mit gondol Várkonyi új kapcsolatáról, ezért felhívták őt. A lap úgy tudta, hogy Zsidró és Várkonyi a szakítás után is jóban maradtak, de a beszélő viszonyt nem erősítette meg a fodrász. Amikor pedig arról kérdezték, mit szól volt párja boldogságához, Zsidró csak annyit mondott, hogy „Andreáról semmit”, majd elköszönt.

További írásaink az év celebrománcáról:

Exit mobile version