Borbély Alexandra az esküvőről: „Harmadszorra is kitűztük a dátumot”

V.V.V. | 2021. Május 10.
Néhány részletet is elárult Borbély Alexandra arról, milyen esküvőt terveznek Nagy Ervinnel.

Tavaly mesélt arról Borbély Alexandra és a vőlegénye, Nagy Ervin, hogy lemondtak a járvány miatt arról a tervükről, hogy az eljegyzés utáni egy évben összeházasodnak. Az elhalasztott esküvőt azonban szeretnék mielőbb megtartani, és most úgy tűnik, találtak egy megfelelő időpontot.

Borbély Alexandra és Nagy Ervin harmadszorra is kitűzték az esküvő dátumát

„Megint kitűztünk egy dátumot, tényleg a harmadik alkalom, csak-csak összejön. Most sok munkám lesz a nyáron, forgatni fogok itt is meg Szlovákiában is, és akkor  a kettő közé beszorítjuk valahova a kis esküvőt” – mondta a színésznő, aki elárulta, hogyan alakult az esküvői létszám. 

Nagy Ervin és Borbély Alexandra 150 fős lagzit terveznek

„Tudod, amikor mész végig a neveken és mondod, hogy az nem lehet, hogy őt nem hívjuk meg… hatalmas nem lesz, megpróbáljuk keretek közé szorítani a létszámot, de azt hiszem, egy ilyen közepes lagzi lesz. (…) Úgy 150 körül leszünk.”

Borbély Alexandra nemrégiben az Esküvő magazinban is szerepelt, Nagy Ervin azonban kikötötte, hogy ő akkor bújik esküvői ruhába, ha tényleg meglesz a ceremónia, így a színésznő Ódor Kristóffal látható a címlapon. Mint kiderült, a színész is ott volt Szicíliában, amikor Ervin megkérte Alexandra kezét Notóban, így egy kicsit ő is része a sztárpár történetének, ráadásul Kristóf lesz a vőfély.

Akik elhalasztották az esküvőt: 

Exit mobile version