nlc.hu
Sztárok

Ezek lehetnek 2021 nagy celebesküvői

10 +1 celebesküvő, ami némi romantikát hozhat nekünk 2021-ben

2020 inkább elmaradt celebesküvőkben volt gazdag, így nem csodálkoznánk, ha jövőre óriási sztáresküvő-bumm köszöntene ránk a nyáron. Persze a mostani bizonytalan helyzetben semmit sem lehet biztosan tudni, de az alábbi esküvőkkel azért jó lesz számolni jövőre.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra

Rácz Jenőnek egészen a Nyerő Páros utolsó évadáig inkább A Konyhafőnök-béli munkája, és nem a párkapcsolata volt reflektorfényben, de a műsor után ez megváltozott: most már nemcsak ő, hanem a szívszerelme is hírességnek tekinthető. Az eljegyzés valójában még nyár végén történt a Dunánál, de sokáig nem verték nagydobra, és csak azután vallották be novemberben, hogy a gyűrű láttán rengetegen találgatni kezdtek. A pár már beszélt arról, hogy a közös gyerekvállalást is el tudják képzelni, szóval ezután már tényleg semmi akadálya annak, hogy jövőre egy hetedhét országra szóló nagy lakodalmat csapjanak.

Dobó Ági és Kis Csaba

Dobó Ágiról és Kis Csabáról az ember könnyen hihette azt, hogy régóta házasok, hiszen már tizenegy éve vannak együtt, és két közös gyermekük is született, ez azonban még sincs így. A Mokka műsorvezetőjének párja, Kis Csaba csak idén nyáron, tíz és fél év után kérte meg a szerelme kezét, aki természetesen boldogan igent mondott. Akkor még nem tudták, hogy a koronavírus második hulláma még durvább lesz, mint az első: Ági pont az nlc-nek árulta el egy interjúban, hogy karácsony környéki esküvőt terveztek, de a mostani helyzet miatt erre 2021 végénél előbb sajnos nem kerülhet sor.

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez

Az év celebesküvőjének indult, aztán jött a Covid-19, és annyi minden más mellett ezt is eltörölte. Rodriguez még 2019 tavaszán kérte meg Lopez kezét egy közös vakációjuk során, és idén került volna sor az eseményre, de a tervek meghiúsultak. A páros egy ideig azt mondta, hogy vizsgálják a lehetőségeket, sőt viccből még az is megjegyezték, hogy majd autós ceremóniát tartanak, ahol minden vendégük a saját autójában lesz. Egy idő után látszott, hogy ez az év már elúszik, de Rodriguez azért továbbra is mesélt arról, hogy mik a terveik. Ez magába foglalta azt, hogy valahová nagyon messzire kell majd repülni, és poénból még azt is hozzátette, hogy akkora esküvőjük lesz, hogy még az exeiket is meghívják.

Ezeket a celebesküvőket várjuk nagyon 2021-ben

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Hajdú Péter és Láng Eszter

Mostanában Hajdú Péterről inkább a felfüggesztett börtönbüntetése miatt hallottunk, de egy kicsivel korábban még a romantikus oldalát villanthatta meg szeptember végén, amikor bejelentette, hogy alig egyévnyi együtt járás után megkérte párja, Láng Eszter kezét. A romantikus tettre odahaza került sor, Hajdú a párját vacsorával várta, és a jegygyűrűt egy tortában rejtette el. Eszter nagyon meglepődött, amikor felvágás közben ráakadt a dobozkára, ami egy gyémántgyűrűt rejtett. Feltételezzük, ha ilyen gyors volt a lánykérés, akkor az esküvővel sem akarnak sokáig várni. Reméljük, Hajdú párjának szomorú vetélése csak megerősítette a kapcsolatukat. 

Matthew Perry és Molly Hurwitz

A Jóbarátok egykori gigasztárja ma már nincs annyira reflektorfényben, de azt azért lehet tudni róla, hogy sokáig elég viharos magánéletet élt. Úgy tűnik, legutóbbi párja, a 29 éves, és irodalmi menedzserként dolgozó Molly Hurwitz mellett találta meg a nyugalmat és a boldogságot. A pár 2018-ban jött össze, és a People magazinból derült ki novemberben, hogy Perry eljegyzésre adta a fejét. Mivel low-key párosról van szó, valószínűleg az esküvő sem lesz világraszóló esemény, inkább egy sztárokhoz képest csendesebb esemény van kilátásban, amiről könnyen lehet, hogy csak utólag fogunk értesülni.

Ezeket a celebesküvőket várjuk nagyon 2021-ben

Matthew Perry és Molly Hurwitz (Fotó: Instagram)

Radics Gigi és Mikus Áron

Meghitten, odahaza kérte meg Mikus Áron szobrászművész párja és gyermekének anyja, Radics Gigi kezét, aki természetesen örömmel mondott igent. Az eseményre októberben került sor – ráadásul a gyűrűt maga Áron készítette –, de az esküvőre még biztosan várni kell, elsősorban a koronavírus miatti korlátozások okán. Gigi tavasszal még annyit árult el, hogy olyan esküvőről álmodik, ahol az oltárnál állva a babáját a karjában tarthatja, és nála kis esküvő szóba sem jöhet, ugyanis még egy szűkebb körű születésnapi buliján is több mint százan megfordulnak. Ez bizony óriási lakodalomnak ígérkezik!

Lily Collins és Charlie McDowell

Phil Collins lánya, Lily fiatal kora ellenére veterán hollywoodi színésznőnek számít, akinek mégis idén, az Emily Párizsban kapcsán jegyezte meg a nevét a legtöbb néző. Collins akkor már több mint egy éve együtt járt forgatókönyvíró-rendező pasijával, Charlie McDowellel. A férfi a lánykérésre egy közös túrázást használt ki Új-Mexikó hegyes-kalandos tájain, és még egy nagyon designos, kissé szokatlan alakú gyűrűt is szerzett hozzá. Collins részéről nagy volt a boldogság, és természetesen igent mondott. Reméljük, ezt az igent jövőre majd egy oltár előtt is megismételheti.

Ezeket a celebesküvőket várjuk nagyon 2021-ben

Lily Collins és Charlie McDowell (Fotó: Allen Berezovsky/Getty Images)

Gwen Stefani és Blake Shelton

Gwen Stefani és country-énekes pasija, Blake Shelton már öt éve elválaszthatatlanok, és bár már évek óta pletykálják, hogy össze fognak házasodni, úgy tűnik, a koronavírus okozta karanténhelyzetre volt szükség, hogy ezt ők is belássák. Októberi eljegyzési fotójukon szerelmesen csókolóztak, Shelton pedig megjegyezte, hogy Gwen Stefani volt az egyetlen, aki még 2020-at is széppé tudta varázsolni számára. Egy zenész párhoz valamilyen nagy, zenében és táncban gazdag esküvő és lakodalom illik, de ezzel minimum jövő nyárig még biztosan várniuk kell. Ők ketten valószínűleg tudják, mit csinálnak, ugyanis már mindketten elváltak, tudják, egy házasság milyen elköteleződést jelent.

Ezeket a celebesküvőket várjuk nagyon 2021-ben

Gwen Stefani és Blake Shelton eljegyzési fotója az énekesnő Instagramján

Katy Perry és Orlando Bloom

Katy Perry és Orlando Bloom viharos kapcsolata 2019 Valentin napján került célközelbe, amikor A Gyűrűk Ura-trilógia sztárja megkérte az énekesnő kezét. Az esküvőszervezést aztán nem siették el, és pechjükre épp 2020 nyarára tervezték. Az igent Japánban mondták volna ki egymásnak 150 vendég előtt, de a koronavírus az ő terveiket is keresztülhúzta. Pedig Perry nagyon szeretett volna terhesen, nagy pocakkal oltár elé állni, de mivel azóta a lányuk, Daisy Dove Bloom már megszületett, erre csak akkor kerülhet sor, ha esetleg az énekesnő ismét terhes lesz. A Bloom-Perry páros egyelőre nem fejtette ki, vannak-e efféle terveik, de az valószínűnek tűnik, hogy az esküvőt jövőre valahogyan azért bepótolják.

Ezeket a celebesküvőket várjuk nagyon 2021-ben

Katy Perry és Orlando Bloom (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Mészáros Árpád Zsolt és Piros Krisztina

Mészáros Árpád Zsolt nem aprózza el: nem egyszer, hanem kétszer kérte meg kedvese, Piros Krisztina kezét, és nem azért, mert a párja első alkalommal nemet mondott volna, inkább csak a romantika hajtotta. Az első lánykérésre még az év elején, otthonukban, visszafogott módon került sor, míg a második ennek a szöges ellentéte volt, ugyanis MÁZS a Budai Parkszínpadon, közönség előtt a Négyen című előadás közben az Anconai Szerelmesek egyik dalának éneklése közben térdelt le, hogy megkérje kedvese kezét, aki egyáltalán nem számított a szép gesztusra, ezért nagyon meglepődött és meghatódott, de természetesen igent mondott, a meghatott közönség nagy-nagy örömére. Piros Krisztina korábban már elmondta, hogy szerelme és elkötelezettsége erejét jól jelzi, hogy hajlandó hozzámenni egy négygyerekes férfihoz, akit mindennél jobban szeret. Lehet, hogy a második lánykérés egy nyáron elmaradt esküvőt hivatott pótolni? Nem tudjuk, csak kérdezzük.

+1

Majoros Péter és Majoros Hajnalka

Majka és Dundika kapcsán már régóta szólnak a pletykák az esküvőről, sőt júniusban az egész magyar média teli volt a hírrel, miszerint megvan az időpont, mikor mondják ki ők ketten egymásnak a boldogító igent barátaik és családtagjaik jelenlétében. Nos, beharangozott időpont ide vagy oda, igazából fogalmunk sincs, megtörtént-e végül nyáron a nagy esemény, csak titokban tartották, vagy még várnunk kell vele egy kicsit. Egy biztos: a koronavírus most eléggé összehozhatta a családot, és ennyi baj után jövőre igazán kijárna a szerelmüknek egy nagy-nagy bulizás.

Ezeket a celebesküvőket várjuk nagyon 2021-ben

Majka és Dundika (Fotó: Instagram)

Bár 2020 nem volt túl jó év, akadt még néhány emlékezetes lánykérés:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top