Sztárok

Mészáros Árpád Zsolt megkérte a szerelme kezét

A négygyerekes operettszínész párja kedvenc drágakövével, smaragddal díszített gyűrűt húzott szerelme ujjára.

Egy éve ismerte meg párját Mészáros Árpád Zsolt, de nem akart tovább várni: eljegyezte 16 évvel fiatalabb szerelmét. A színész és kedvese már régóta tervezgetik a közös jövőt, Kriszta egy baranyai faluból fel is költözött a négygyerekes apuka fővárosi házába. 

„Tudtam, a smaragd a kedvenc drágaköve, és amikor kész lett az eljegyzési gyűrű, ahogy hazaértem, rögtön megkértem. Kriszta a díványon fekve olvasgatott a nappaliban. Elé térdeltem és megkérdeztem: „Akarsz a feleségem lenni?” Könnyezve mondott igent és a nyakamba borult” – árulta el az eljegyzés részleteit Mészáros Árpád Zsolt a Blikknek.

Mészáros Árpád Zsolt egy éve találkozott szerelmével, Krisztával (Fotó: Instagram)

Mészáros Árpád Zsolt egy éve találkozott szerelmével, Krisztával (Fotó: Instagram)

Kriszta örült, hogy párja nem várt sokáig a lánykéréssel, mint mondta, meglepődött, de boldog volt. A telekommunikációban dolgozó boldog menyasszony reméli, hogy minél hamarabb meg tudják tartani az esküvőt. Kriszta 14 éves kora óta énekel egy alkalmi zenekarban, szerelmével is így találkozott egy vidéki rendezvényen.

Mészáros Árpád Zsolt nem először próbálkozik a házassággal. Előző barátnőjével két éve terveztek egybekelni, ami végül meghiúsult. A színész eddig egyszer volt házas, de három kapcsolatából összesen négy gyerek született.

Még több cikk Mészáros Árpád Zsoltról az nlc.hu-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top