Sztárok

Mészáros Árpád Zsolt és kisfia anyja különváltak, újra szerelmes a színész

Habár MÁZS sokáig reménykedett abban, hogy megmentheti a kapcsolatát, végül közös megegyezéssel különváltak legkisebb gyereke édesanyjával. Ám az új szerelem sem váratott sokáig magára.

Mészáros Árpád Zsolt és legkisebb gyerekének édesanyja tavaly elhalasztották az esküvőjüket, és bár akkor azt mondták, nincs baj, már sejteni lehetett, hogy a párnak problémái vannak. Később maga a színész is nyilatkozott arról, hogy hullámvölgybe került a kapcsolatuk. Színházi berkekben pedig köztudott, hogy télen elváltak útjaik, sőt a színész már tovább is lépett. Erről a Story magazin számolt be elsőként, ahogy arról is, hogy MÁZS és új szerelme állítólag már össze is költöztek. Hogy mi lehet a válás mögött, arról a színész közeli ismerőse mesélt. 

„Egy nő számára fájó érzés, hogy nem ő az első a férfi életében, de Árpinak mindig is a gyerekei lesznek az elsők. Ezt mindenkinek el kell fogadni, aki őt választja. Mindig azt mondja, egy nőtől ugyan elválhat, de a gyerekeitől soha. Ő annyi szabadidőt tölt a gyerekekkel, amennyit csak lehetséges.”

Mészáros Árpád Zsoltnak négy gyereke van, és mindegyikükre szakít időt, ez a színész életében a legfontosabb. Ez most sincs másképpen, sőt éppen Árpika miatt igyekszik békésen lezárni az előző kapcsolatát. Állítólag ebben az új szerelme is segít, akivel egyelőre nem akar a nyilvánosság elé állni. 

A Story magazin utánajárt a történetnek, és megkereste a színészt is.

Mészáros Árpád Zsolt szakításáról először a Storyban olvashatsz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top