73 évesen is nagyon sármos Mohai Gábor, így néz most ki az egykori legendás bemondó

F.C. | 2021. Május 28.
Magánéletéről és jelenlegi munkáiról is vallott Mohai Gábor, aki 32 évesen lett a Magyar Televízió bemondója.

A 70-es, 80-as években esténként közel 6 millióan nézték – az egyetlen – televíziót, a bemondók igazi sztárok voltak. A női bemondók mellett Mohai Gáborért is rajongtak a nézők. A legfrissebb BEST magazin – Kertész Zsuzsával, Endrei Judittal és Mohai Gáborral készült – hármas interjújából kiderül, hogyan él ma az egykori rádiós és televíziós bemondó.

Mohai Gábor akkor….:

Mohai Gábor 1989-ben (Forrás: YouTube)

„Pesthidegkúton, családi házban lakom, nincs feleségem, soha nem is volt, nincs gyerekem, egyedül élek, de nem magányosan, mindig boldogan fogadok vendégeket. A járvány előtt egykori bemondótársaimat is meghívtam magamhoz, bográcsoztunk, Zsuzsi és Judit (Kertész Zsuzsa és Endrei Judit – szerk.) is eljött. Istenien éreztük magunkat, felelevenítettük a régi szép emlékeket” – árulta el Mohai Gábor, aki 1979-ben egyéves rádiós múlttal, 32 évesen lett a Magyar Televízió bemondója.

… és most:

A 73 éves Mohai Gábor az egykori kolléganőivel, Kertész Zsuzsával és Endrei Judittal (Forrás: BEST magazin)

A legendás rádiós-tévés még ma is nagyon aktív. „A Kossuth rádióban mindennap, a déli harangszó előtt van egy kétperces helytörténeti ismertetőm, a Márványteremben Bartók-koncerteket konferálok. Több száz verset tudok kívülről, otthon, autóban, utcán, folyton verset mondok, 6 verses CD-m már kész, és egy beszélgetős műsort vezetek a Bonum katolikus televízióban. Szóval nem unatkozom” – árulta el.

Mohai Gábor az interjúban többek között arra a pletykára is reflektált, hogy „a bemondók csak deréktól felfele öltöznek fel szépen”. „Van vagy 800 nyakkendőm, rengeteg zakóm, öltönyöm, nadrágom sincs kevés, szóval én alul is mindig jól öltözött voltam” – vallotta be.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

 Még több legendás tévés az nlc-n:

Exit mobile version