nlc.hu
TV-sztárok

Kudlik Júlia népszerűsége

Kudlik Júlia elképesztően népszerű még ma is, rajongók hada hallgatta a 75 éves tévést

Az országot járó egykori tévést mindenütt olyan szeretettel fogadják, mintha még mindig naponta szerepelne a képernyőn.

A Békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum konferenciatermében gyűltek össze a helyi rajongók szerda este, hogy láthassák a legendás Kudlik Júliát. A mai napig is elképesztően népszerű, 75 éves tévébemondót már az utcán szelfizni vágyó rajongók várták, a beszélgetésre pedig az őt híressé tevő Delta magazin feledhetetlen dallamaira érkezett – számolt be a Bors.

Kudlik Júlia

Kudlik Júlia tévé nélkül is sztár maradt – MTI Fotó: Mohai Balázs

A kétórás beszélgetésen a személyes történetek és életbölcsességek mellett a televíziózással végleg szakító Kudlik Júlia azt is megosztotta a rajongóival, mitől van még mindig irigylésre méltó formában (itt megnézheted!).

Nem kapkodok csodaszerek után, amitől nem lesz ráncom meg szarkalábam, mert az is hozzám tartozik. (…) De hogy a megjelenésüket késleltessem, (…) azért mindent megteszek: nem dohányzom, nem iszom alkoholt. (…) Ha tehetem, alszom eleget, naponta 4 kilométert sétálok” – árulta el a legendás tévés, aki Szvorák Katalin népdalénekessel az országot járva tanítják és szórakoztatják a közönséget, magyarságot őrző dalaikkal, valamint Kudlik Júlia gondolataival és a szeretetről szóló előadásával.

Még több legendás tévébemondó az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top