Sztárok

Emlékeztek rá? Kertész Zsuzsa szerint a járvány idején sem szabad, hogy leolvadjon rólunk az emberi minőségünk

Kertész Zsuzsa legendás tévés bemondó és pszichológus is. A koronavírus-járvány kapcsán osztotta meg gondolatait, tanácsait a Best magazinban.

Kertész Zsuzsa a hetedik ikszen túl is aktív. A tévés legenda 55 évvel ezelőtt kezdte a pályafutását a Magyar Rádiónál, majd 1974-től egy ország rajongott érte bemondóként.

Archív kép Kertész Zsuzsa televíziós bemondónőről, pszichológusról (Fotó: smagpictures.com)

Archív kép Kertész Zsuzsa televíziós bemondónőről, pszichológusról (Fotó: smagpictures.com)

Kertész Zsuzsa pszichológusként végzett az ELTE-n, megvan a véleménye a koronavírus-járvány kapcsán. Mély gondolatait a Best magazinban osztotta meg:

„Keressük a fix pontokat, és nincsenek! Olyan mennyiségű és megbízhatatlan eredetű információ árad ránk, ami egy katyvaszt eredményez. Nincs idő a kitisztuláshoz, leülepedéshez. Keressük a magunk fix pontjait, ahol még uralhatjuk az életünket. A munkahely, a játszóterek, a bevásárlóközpontok most néhány négyzetméterre zsugorodtak, a lakásunk immár nem csak az otthon tere, miközben meg kell tartanunk annak is. Hirtelen összezsúfolódtunk. Kell egy hely, akár egy kuckó, ahol fix pontra találunk” – vélekedik az egykori tévébemondó, aki szerint a családokban tudomásul kell venni, hogy mindenkinek vannak jogai, a gyerekeknek és a szülőknek is.

Kertész Zsuzsa pszichológusként végzett. Szerinte szükség van a fix pontokra a jelenlegi helyzetben (Fotó: smagpictures.com)

Kertész Zsuzsa pszichológusként végzett. Szerinte szükség van a fix pontokra a jelenlegi helyzetben (Fotó: smagpictures.com)

Kertész Zsuzsa azt mondja, egyetlen biztos pont van mindenki életében, ez pedig változás. Most ő is ebben reménykedik, már csak azért is, mert imád utazni. Legutóbb Tunéziában járt, ahol elkapott egy fertőzést, amiből azóta sem tudott teljesen felgyógyulni. 

Nem utazhattam, beszűkült a világom

– mesélte a tévés bemondó, aki próbál az élet apró örömeiben fix pontra lelni. Kertész Zsuzsa kiemelte, kell a rend az ember életében, a napi rutinok, egy finom reggeli, egy kellemes parfüm és hasonló dolgok, amik feldobják a napot a bezártság idején is.

Nagyon szeret utazni, de most egy ideig nem tud (Fotó: smagpictures.com)

Nagyon szeret utazni, de most egy ideig nem tud (Fotó: smagpictures.com)

Az egykori műsorvezető kiemelte, hogy történjék bármi, a járvány idején sem szabad hogy leolvadjon rólunk az emberi minőségünk. 

További gondolatokat olvashatsz Kertész Zsuzsától a BEST magazinban, amiből azt is megtudhatod, mi a véleményük magyar sztároknak a koronavírus-járványról.

A Best

A Bestben több híresség is megszólal a koronavírus-járványról

Még több cikk a magyar tévébemondókról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top