Sztárok

3 hónap alatt 15 kilót fogyott Bay Éva, csodálatosan fest

Bay Éva újra képernyőn van, csúcsformában tért vissza.

Bay Éva 23 évig vezette a Hatoslottó-sorsolást, majd a fia folytatta a hagyományt. A tévés sokáig azt mondta, hogy már nem tér vissza a képernyőre, pár hónapja azonban mégis úgy döntött, hogy szerepelni fog. A Life TV-n láthatjuk, méghozzá csúcsformában, hiszen a műsorvezető 3 hónap alatt 15 kilót fogyott.

„Az utóbbi években tényleg elengedtem magam, mert az ember, amikor nincs képernyőn, nem figyel oda annyira magára. Aztán, amikor jött ez a felkérés, belevágtam egy diétába. 3 hónap alatt 15 kilót fogytam. Azok a ruháim jók rám, mint régen, a fénykoromban. Lehoztam a padlásról a ’80-as, ’90-es években hordott zakóimat, és mindegyik jó rám. Remélem, hosszú távon fogom tudni tartani a mostani súlyomat. Én nagyon keveset fordítok szépségápolásra, a hajamat magam festem, csak vágatni járok fodrászhoz. Arcmaszkokat használok otthon és az infraszauna is jót tesz a bőrnek” – mesélte a Kiskegyednek Bay Éva

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top