nlc.hu
TV-sztárok

Fürdőruhában a 68 éves Bay Éva

Levetkőzött Bay Éva, fürdőruhában üzent a kortársainak a 68 éves tévés

Bay Éva fotóitól önbizalomlöketet kapnak az érettebb hölgyek is.

Bay Éva közel a 70-hez összeszedte a bátorságát és fürdőruhában is megmutatta csinos alakját. Mint a Tények Plusz riportjából kiderül, ehhez az is kellett, hogy a népszerű tévébemondó 20 kilótól szabadult meg egy gyógynövény-receptúra segítségével.

Bay Éva

Bay Éva látványosan lefogyott, csodása fest az egykori bemondónő (Forrás: Tények Plusz)

Az elmúlt időszakban Bay Éváról rengeteg fotó készült fogyása kapcsán, mégis először megijedt attól, hogy fürdőruhában is kamera elé álljon. „Teljesen rosszul lettem hirtelen, Na, mondom, végül is vállaljuk be, és felvettem egy fekete fürdőruhát, amiben szerintem elég csinos voltam, és a medencéből éppen, mint egy delfin, próbáltam kijönni, és ez egy sikeres, csinos kép lett. Fiatal lány koromban voltak ilyen képek rólam. Ez nagyon tetszett. Magamnak is, az uramnak is, a gyerekemnek is” – vallotta be a Farm VIP-ben is versenyző tévés. „De azért egy 68 éves ember már nem szokott bikiniben mutatkozni, (…) ezért csak feltettem magamra egy kis kendőt, amitől azért én még csinos voltam, a magamhoz, a koromhoz mérten” – tette hozzá a tavaly készült fotóiról.

Bay Éva

Bay Éva bevállalta a fürdőruhás fotózást (Forrás: Tények Plusz)

Mint mondja, nem is akar úgy kinézni, mint egy 28-30 éves, sőt nem is akarja visszapörgetni az időt. „Én így érzem jól magam” – jelentette ki.

Olvass még Bay Éváról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top