nlc.hu
TV-sztárok

Bay Éva újra bemondó lett

23 év után újra bemondóként tűnt fel Bay Éva

A legendás televíziós elárulta, hogy mi borítja ki igazán tévénézéskor.

A 18 kilót fogyó Bay Éva 23 év után – egy felkérésnek eleget téve – egy televíziós-csatorna promóciójában tűnt fel újra bemondóként.

Bay Éva

Bay Éva ismét a régi szerepében tűnt fel (Fotó: Sajtószoba)

„Nagyon örültem a felkérésnek, hiszen 23 éve nem voltam már TV-bemondó. Annak a fajta hírközlésnek, amit mi akkor képviseltünk már nincs helye a televízióban. Bár bevallom ennek a hiánya nekem se tűnik fel. Egyrészt nem nagyon nézek »rendes« televíziót. Ha igen, akkor inkább csak híreket. Másrészt ezen kívül nagyon sok streaming tartalmat fogyasztok. Minden filmet ott nézek meg” – mondta a 68 éves tévés, akinek döntése mögött megfontoltság is van. A reklámokat – melyeket ki nem állhat – így könnyen el tudja kerülni.

„Rettentően zavar, hogy minden film közben ott vannak a reklámok. Nem bírom, borzasztó. Ha mégis tévéműsort nézek és jön a reklám, úgy vagyok vele, hogy átkapcsolok, de csibészek a csatornák, mert a legtöbb helyen bizony egyszerre van” – bosszankodott viccelődve a legendás bemondó a Sláger Reggel műsorvezetőinek.

Olvass még Bay Éváról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top