Gombos Krisztián már az első pillanattól tudja, hogy Turckenbrod Fanni lesz a felesége

V.V.V. | 2021. Június 04.
A Barátok közt a fiataloknak nemcsak sikert és népszerűséget hozott, hanem szerelmet is. Fanni és Gombi a forgatási szünetekben kerültek közel egymáshoz, ma már a közös jövőt tervezgetik.

Közel két éve ismeri egymást a Barátok közt két színésze, és bár Gombos Krisztiánnak már az első forgatási napon megtetszett Truckenbrod Fanni, még jó ideig csak munkakapcsolatuk volt. Igaz, Gombi állítása szerint ő mindent megtett, hogy Fanni figyelmét felkeltse, de nem akart neki udvarolni addig, ameddig a lánynak még volt valakije. 

„Másfél évvel ezelőtt csatlakoztam a sorozathoz, Gombi az elsők között volt, akit megismertem. Az első jelenetemet is vele vettük fel, azonnal megvolt köztünk a kémia – meséli Fanni a Story magazinnak adott interjúban. – Elkezdtünk ismerkedni, és nyilvánvaló volt, hogy tetszünk egymásnak. De ekkor nekem épp kibontakozóban volt egy kapcsolatom, így érthetően egyikünk sem lépett. Majd jött a nyári leállás, ami alatt szerelembe estem, így amikor legközelebb találkoztunk Gombival, már nem tudott mit tenni. Viszont barátok lettünk, igazi cinkostársak!”

baratok kozt szerelmesek truckenbrod fanni gombos krisztian

A Mai Reggeliben néhány közös képet is mutatott Fanni és Gombi, miközben a kapcsolatukról meséltek

baratok kozt szerelmesei gombi fanni

Truckenbrod Fanni és Gombos Krisztián a Barátok közt forgatásán ismerkedtek meg

bk szerelem truckenbrod fanni gombos gombi krisztian

Gombi elárulta, biztos benne, hogy Fanni lesz a felesége, ezt az első pillanatban érezte

Párja is jól emlékszik erre az időszakra. „Ekkor még ha magamnak nem is ismertem be, én már szerelmes voltam Fanniba – mondja a huszonöt éves színész. – Én azelőtt még soha, egy lányt sem szerettem így, szóval az érzés új volt és megfoghatatlan.”

Ma a Reggeliben is meséltek a kapcsolatukról

Mégsem mert lépni, bár udvarolt a lánynak, kedvenc ételeit vitte neki és kis üzeneteket hagyott az öltözőjében, de végül Fanni tette meg a kezdő lépést. Noha ő attól félt, hogy a nőcsábász hírében álló színésznek éppen más tetszik. A többi már történelem, ahogy mondani szokták.

„Vicces, mert amikor a stábtagok és színész kollégák megtudták, hogy összejöttünk, kivétel nélkül azt a reakciót kaptuk tőlük, hogy »Na végre!«” – mesélték nevetve, és a mai Reggeliben is elismételték, Gombi már az első napon közölte Fannival, hogy elveszi feleségül és ezt komolyan is gondolja, a leánykérésre azonban még nem került sor.

Sztárok, akik nekünk meséltek: 

Exit mobile version