Mariah Carey ikreinek fél év alatt négy testvére született és Nick Cannon örül ennek

V.V.V. | 2021. Június 18.
Nick Cannon azóta igazán ismert, hogy feleségül vette Mariah Careyt. Mostanában pedig egészen sokat szerepel a magazinokban, nem is meglepő. Hamarosan megszületik Nick Cannon hetedik gyereke, és így hat hónap alatt három különböző nő négy gyerekkel ajándékozta meg a sztárt.

Hosszas találgatás után árulta el áprilisban Nick Cannon, hogy ismét apa lesz. Mariah Carey volt férje a közösségi oldalán erősítette meg a hírt és az is kiderült ismét ikrei lesznek.

Carey és Cannon gyerekei, Moroccan és Monroe 2011-ben jöttek világra, a házaspár pedig 2014-től már külön élt, végül 2016-ban mondták ki a válásukat. Sokan hitték, egyszer még kibékülnek, mert az énekesnő megőrizte a jó viszonyt az exével.

Monroe Cannon, Mariah Carey, Nick Cannon, és Moroccan Scott Cannon a Nickelodeon 2018-as Kids’ Choice Awards gálájára együtt mentek (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Miközben a rajongók sokáig reménykedtek abban, hogy Cannon és Carey kibékülnek, 2017 februárjában a férfi bejelentette? Brittany Bell modelltől kisfia született, aki a Golden “Sagon” Cannon nevet kapta, majd  2020 decemberében megérkezett a pár kislánya, Powerful Queen Cannon. 

Nick Cannon ikerfiai a héten születtek (Fotó: Instagram)

A héten pedig megszülettek Cannon iker fiai, teljes nevükön Zion Mixolydian és Zillion Heir, a kicsik édesanyja a nemzetközileg is elismert DJ Abby de la Rosa, aki a közösségi oldalán mutatta be a világnak a gyerekeket. 

Az egyre bővülő család újabb tagja szintén a napokban születik, Alyssa Scott ezt a saját közösségi oldalán árulta el, nem sokkal azután, hogy egy bejegyzésből kiderült: a kisbabája apja Nick Cannon. 

Alyssa Scott a napokban ad életet a második gyerekének, akinek szintén Nick Cannon az apja

Mariah Carey volt férje korábban egy expediTIously podcast-ben arról mesélt, hogy szerinte a a párkapcsolatok és a házasság kifejezetten a nőknek kedveznek, és amióta elvált Carey-től, pontosan tudja, hogy soha többet nem nősül meg. 

“Tudom, hogy egy kapcsolat nem nekem való, és tisztelem a nyitott kapcsolatokat is. De nekem ez túl sok szabályt jelent, nem akarok senkinek felelni, mostantól csak magammal akarok foglalkozni. Van egy “magányos” tetoválásom is, jól vagyok így. Nagyon szeretem a gyerekeket, de a kapcsolatokból nem kérek, köszönöm.”

Sztárok, akiknek sok gyereke van: 

Exit mobile version