Sztárok

Hugh Grant hiába ötgyerekes apa, még mindig egy karácsonyi Grincs

Az Igazából szerelem főszereplője nem rajong túlzottan a karácsonyért, és ennek hangot is ad.

Hugh Grantről azt gondolnánk, a karácsony fontos neki, hiszen egyik főszereplője volt a nagysikerű, ikonikus karácsonyi filmnek, az Igazából szerelemnek. Erről azonban szó sincs! A színész valójában utálja a karácsonyt. Agglegényként – ami elég hosszan tartott, hiszen csak 50 éves kora felett vágott bele a családalapításba, az esküvőt pedig 57 évesen „tudta le” – rendszerint muszlim országokban töltötte az ünnepi időszakot, ahol az iszlám vallás miatt nem ünneplik a karácsonyt. Így teljesen kizárta magát az ünnepi stresszből és a vele járó hajcihőkből. Sokszor édesapja is elkísérte, aki ugyancsak gyűlölte a karácsonyt. Nem esik messze az alma a fájától….

A Golden Globe-díjas brit színész még akkoriban egy interjúban bevallotta, hogy apja egy mogorva öregember, és teljesen jól jönnek ki abból, hogy az ünnepi időszakban olyan országokba utaznak el, ahol egyáltalán nem ünneplik a karácsonyt, és csak akkor térnek haza, amikor már bőven vége a karácsonyi ünnepnek.

Hugh Grantnek évtizedekig eszébe sem jutott megállapodni, élvezte a karácsonymentes időszakokat és a szinte havonta cserélődő hölgytársaságot. A sokáig megrögzött agglegényként élő színésszel azonban valami történhetett, hiszen nem sokkal az 50. születésnapja előtt egy interjúban még azt nyilatkozta: fél, hogy szomorú és magányos öregember lesz belőle, erre 15 hónap alatt 3 gyereke született 2 különböző nőtől. Szóval rövid idő alatt behozta a lemaradást. Sőt gyerekeinek a létszáma gyors tempóban gyarapodott: 57 éves korára már az ötödik gyereke született meg. Ergo magányos öregkor kizárva.

Hugh Grant a feleségével, 3 gyereke édesanyjával, Anna Elisabet Ebersteinnel (Fotó: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images)

A színész nagyon ritkán beszél magánéletéről a sajtóban, és nyilvánosan meg sem jelenik a gyerekeivel. Olykor azonban elhint egy-egy infómorzsát róluk és arról, hogyan éli meg az apaságot.

Ez volt a legszebb dolog, ami valaha történt velem. Klisének hangzik, pedig valóban igaz. Nagyon szép, ha körülvesz a szerelem. Hirtelen jobban szeretsz valakit, mint saját magadat. Ez azelőtt számomra ismeretlen volt. És az, hogy szeretnek téged is, ez valami varázslatos” – nyilatkozta egy 2018-as interjúban.

Gyerekei, úgy tűnik, előhozták Hungh-ból a szerető apát, és érzelmileg is drasztikus változáson ment át a Bridget Jones-filmek egykori rosszfiúja. Talán a karácsonnyal is jobb viszonyt kezdett ápolni. Legalább a gyerekei kedvéért…

Hugh Grant azonban rácáfolt erre az illúzióra, s megmutatta, hogy ő továbbra is igazi Grincs! A november 5-i Twitter-bejegyzése legalábbis erre utal. A színész ugyanis teljesen kiborult azon, hogy november elején a Pret A Manger  szendvicsezőláncban már karácsonyi zene szól, a személyzet pedig karácsonyi sapkákban szolgálja ki a vendégeket. Grincsünk, alias Hung Grant ezt felháborodottan közzé is tette tweetjében, azt javasolva, ráér mindez 4 hét múlva. „Ettől nem leszünk boldogabbak, és többet sem költünk” – érvelt.

 

Lássuk hát be, egy Grincs örökre Grincs marad!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top