Szabadidő

Hugh Grant túl öreg, ronda és kövér lett a romantikus vígjátékokhoz

Egy kerekasztalos interjúban Hugh Grant őszintén és szórakoztatóan beszélt rossz döntéseiről és az öregedéséről is.

Hugh Grantet olyan színészekkel ültették egy asztalhoz, akik valamilyen friss tévés produkcióban ellentmondásos, bonyolult figurákat formálnak meg. Sam Rockwell, Diego Luna és a Trónok harcában feltűnt Richard Madden is részt vett a beszélgetésben, most viszont koncentráljunk csak Grant mondataira, aki a legszórakoztatóbb válaszokat adta.

Azzal kezdte, hogy szerinte az emberek sokáig kedves fickónak hitték őt a romantikus vígjátékokban játszott szerepei miatt, pedig a valóságban ellenszenves ember. Kisebbrendűségi érzése is volt, mert csak romkomokban játszik. Ez addig tartott, amíg már nem kapott ilyen felkéréseket, mert „túl öreg, ronda és kövér lett” hozzájuk. A legtöbb romantikus vígjátékát egyébként ma is vállalja, csak egy-kettőt nevezett borzasztónak.

Hugh Grant (Fotó: Tommaso Boddi/Getty Images/AFP)

A színészi pályája kezdetéről egyébként azt mondta, hogy 11 éven át csak lányszerepeket játszott, mert fiúiskolába járt, és később profi színészként hálás volt, hogy ezt legalább már nem kell folytatnia. Tévében pedig azért nem akart játszani, mert sznob, de Stephen Frears rendező meggyőzte őt, hogy az Egy nagyon angolos botrányt érdemes elvállalnia. Grant pedig rájött, hogy a mozi legszebb napjai elmúltak, és ideje a sorozatokkal is tennie egy próbát.

A teljes kerekasztalos interjú a Hollywood Reporter oldalán olvasható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top