Megyeri Csilla és Molnár Zsolt: „Egy hét után össze is költöztünk és azóta is együtt vagyunk”

H.K. | 2021. Július 14.
A műsorvezető és párja hosszasan kerülgették egymást, mígnem eljött a pillanat, amikor mindketten szinglik lettek és utat engedtek a szerelmüknek.
Instagram vs. valóság: a tökéletesség látszata

Régóta ismerte már egymást Megyeri Csilla és Molnár Zsolt mielőtt egy pár lettek volna. A bohókás szerelmesek tekintete azonnal megakadt egymáson, azonban nem nyitottak egymás felé, mert akkor még mással voltak kapcsolatban.

„A fodrászomnál voltam, amikor először megpillantottam Zsoltit. Épp elment mögöttem és láttam a tükörben. Meg is jegyeztem a fodrásznak, hogy micsoda jó pasi. Ki ő? Aztán el is engedtem a dolgot, mivel egyből mondta, hogy a szalon tulajdonosának párja” – árulta el a 95.8 Sláger FM-en Megyeri Csilla, aki végül egy társaságban kötött ki Zsolttal. „Telt-múlt az idő, végül egy baráti társaságban kötöttünk ki. Találkoztunk születésnapokon, baráti összejöveteleken. Közben volt rá példa, hogy Zsolti szingli volt, hiszen az akkori barátnője – aki szintén Csilla volt – kétszer is kitette, de az nem tartott sokáig, így fel se merült, hogy több is lehet köztünk.”

Megyeri Csilla műsorvezető és párja, Molnár Zsolt (Fotó: smagpictures.com)

„Szakítottam az akkori párommal, akit Zsolti szintén ismert. Utána kerültünk egymáshoz közelebb és lett belőle szerelem. Nem sokat vártunk azzal, hogy komolyra forduljon a dolog, hiszen kb. egy hét után össze is költöztünk és azóta is együtt vagyunk” – mondta a Sláger Reggelben Megyeri Csilla.

További friss híreink:

Exit mobile version