Elképesztően dögös az olimpikon Szűcs Valdó felesége

G.P. | 2021. Július 30.
A tokiói olimpián is induló gátfutó Szűcs Valdó egy gyönyörű amerikai bloggert vett feleségül – ketten együtt olyanok, mintha egy magazin címlapjáról léptek volna le.

Szűcs Valdó gátfutó hivatásos modellnek is elmehetne, csakúgy, mint a felesége, aki egy hihetetlenül dögös amerikai blogger.

A sportoló egyébként a tokiói olimpia előtt azt mondta, hogy kezdésnek egy egyéni csúccsal lenne elégedett, ugyanis ez elég lehet majd arra, hogy bejusson az elődöntőbe.

Szűcs Valdó modellkedik is
(Fotó: Instagram/Szűcs Valdó)

A 26 éves sprinter a japán fővárosban 110 méteren szeretne bizonyítani, amiért mindent meg is tesz. Heti kilencszer edz, eddig felváltva készült itthon és az Egyesült Államokban, ami a pandémia időszakában megnehezítette a magánéletét. Erről a Nemzeti Sportnak mesélt:

„Tavaly októberben kezdtem el az alapozást Zalaegerszegen, ami nem volt könnyű lelkileg, mert a járványhelyzet miatt öt hónapig nem tudtam kiutazni a barátnőmhöz, Amberhez, aki azóta már a feleségem.”

A zalaegerszegi sprinter 3 évvel ezelőtt esett szerelembe. A sportoló akkor Londonban élt, és egy műtét után lábadozott, aminek köszönhetően nem volt jó passzban lelkileg. Szűcs a Blikknek ezt nyilatkozta kettejük megismerkedéséről, ami elmondása szerint szerelem volt első látásra: „2018 novemberében ismertük meg egymást az Instagramnak köszönhetően, amikor én még Angliában éltem. Decemberben aztán odarepült hozzám, hogy élőben is találkozzunk, azóta pedig nagyon jól megvagyunk, ő talán a legnagyobb szurkolóm. Mindene a fitnesz, nagyon odafigyel az étkezésre is, én is sokat változtattam a hatására az étrendemen. Ennek is köszönhető az utóbbi idők jó formája.”

Egy évvel azután, hogy megismerték egymást, Szűcs Tenerifén megkérte a párja kezét. Jelenleg New Yorkban élnek, és le sem tagadhatnák, hogy imádják egymást.

Szűcs Valdó, sprinter, futó, olimpikon, barátnő, feleség

Címlappár (Fotó: Instagram/Szűcs Valdó)

Szűcs Valdó, sprinter, futó, olimpikon, barátnő, feleség

(Fotó: Isnatgram/mrsamberszucs)

Szűcs Valdó, sprinter, futó, olimpikon, barátnő

A sportoló idén vette feleségül Ambert (Fotó: Instagram/Szűcs Valdó)

Szűcs Valdó, sprinter, futó, olimpikon, barátnő, feleség

Első látásra szerelem volt (Fotó: Instagram/Szűcs Valdó)

A sprinter barátnőjét idén vette feleségül

A szerelmeseknek a koronavírus miatt több hónapot külön kellett tölteniük, azonban ez csak megerősítette a kapcsolatukat, hiszen idén, 3 év után összeházasodtak. Amber a nevét Lazzaróról Szűcsre változtatta – legalábbis a közösségi médiában –, és Instagram-profilján első helyen magát Szűcs Valdó feleségeként jegyzi.

A blogger ugyan pár évvel idősebb a sportolónál – és két kisfia is van előző kapcsolatából –, de ha mindezt nem tudnánk, a fotók alapján egészen biztosan nem gondolnánk a korkülönbségre. Lazzaro elképesztő formában van, rengeteget sportol, odafigyel az egészséges étkezésre, aminek köszönhetően úgy néz ki, mint egy két lábon járó Photoshop. A sportoló és a felesége között 12 év a korkülönbség, de ez abszolút nem látszik.

Mit mondjunk még? A fotóik akár magazinokban is megállnák a helyüket. 

Tudj meg még többet kedvenc sztárjaidról!

Exit mobile version