Boris Johnson ismét apa lesz, második gyereküket várja a brit miniszterelnök 23 évvel fiatalabb felesége

F.C. | 2021. Augusztus 01.
Karácsonyra érkezik a csöppség, aki már a hetedik gyereke lesz a brit miniszterelnöknek.

Boris Johnson brit miniszterelnök és felesége bejelentette a közösségi médiában, hogy karácsonyra második közös gyereküket várják. Carrie Johnson azt is felfedte, hogy az év elején nagy szomorúság érte, mert elvetélt.

Bővül Boris Johnsonék családja (Fotó: MTI / EPA Pool / John Sibley)

Az 56 éves Boris Johnson és a 33 éves Carrie Symonds két hónappal ezelőtt házasodott össze, méghozzá titokban. A kormányfőnek ez a harmadik házassága, feleségének pedig az első. 2019 decemberében jegyezték el egymást. A pár első közös gyermeke tavaly április 29-én született, és a Wilfred Lawrie Nicholas Johnson nevet kapta.

A tavaly koronavíruson átesett Boris Johnson 1987-ben kötötte meg első házasságát Allegra Mostyn-Owennel, akitől 1993-ban elvált, és még ugyanabban évben feleségül vette Marina Wheelert, akitől négy gyermeke született. A házaspár 2018-ban különvált, és néhány héttel azelőtt váltak el hivatalosan is, hogy Johnson eljegyezte Carrie Symondst.

Boris Johnson brit miniszterelnök és neje, Carrie Johnson a 2021-es G7-csúcson (Fotó: MTI / EPA / Bloomberg / Pool / Hollie Adams)

Boris Johnsonnak az említetteken kívül van legalább egy házasságon kívüli gyermeke is.

Carrie Johnson 2018-tól egy évig a kormányzó brit Konzervatív Párt kommunikációs igazgatója volt, de 2019-ben, amikor Johnsont miniszterelnökké választották, távozott ebből a tisztségből. Jelenleg az Oceana nevű, a tengeri környezet megóvására alakult, nem profitorientált globális szervezet egyik vezető tanácsadója.

(MTI)

Még több várandós híresség az nlc-n:

Exit mobile version